2777
2789
عنوان

کدوم کار برای داداشم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناجا حقوق کمی داره،خودش ببین به چه کاری علاقه داره،اگه تو شهرهای بزرگید باتوجه به رشتش بره نرم افزارای مالی یاد بگیره وبره شرکتا خصوصی مشعول به کار بشه،شرکت خصوصی کاربلدی میخواد وبا معدل کار نداره

از همین الان ک دانشجوعه بره نیمه وقت حسابداری رو یاد بگیره ک درسش تموم شد بتونه جایی تمام وقت با حقو ...

جدی اگه بره خوبه؟

البته منم حسابداریه رشتم به استادا گفتم گفتند که نیرو نمیخوایم.

یعنی اگه حسابدار بشه از نظام بهتره؟

جدی اگه بره خوبه؟البته منم حسابداریه رشتم به استادا گفتم گفتند که نیرو نمیخوایم.یعنی اگه حسابدار بشه ...

معلونه ک بهتره هم درامدش هم امنیتش 

کلا کار دولتی حقوقش خیلی کمه 

کدوم شهرید؟

بزن تو جاب ویژن کاراموز حسابداری کلی کار هست

چه کاری خوبه بره یاد بگیره؟

ناجا که مخالفم 

پدرتون جانباز و ایثار گر و... نیست؟

به نظرم رشته حسابداری بخونه آزمون استخدامی ها را شرکت کنه در کنارش هم یه مهارت یاد بگیره پکیج خوبه برق خودرو عالیه چون رفته رفته خودرو ها برقی میشه لوله کشی ساختمانی عالیه 

پارسال ما یه ساختمان ۱۲۰متری پکیج کف و آب و فاضلاب صد میلیون گرفت یک هفته یا ۸روز کار کرد

یعنی با دکترا کار نبود؟چه دانشگاهی بودید؟

دانشگاه دولتی کاشان

نه ، وقتی پارتی نداشته باشی،نخبه هم باشی ، کسی بهت کار نمی‌ده ، در ضمن من سال ۸۸ به خاطر اعتراضات بازداشت شدم و واسم پرونده قضایی تشکیل دادن و سابقه