2777
2789
مبارک گلم اگه فوضولی نیست میشه بدونم چند خریدی من ۳ تومن خریدم

۴ و نیم گرفتم میدونم تو پاچم کرد ولی خوبه کیفیتش راضیم ولی بلد نیستم کرلی کنم باهاش نمیدونم کرلی شیگلم بگیرم 

اتوموی قبلیم زیاد جالب نبود چند بار میکشیدم تا یکم صاف میشد زود بدنش داغ میشه ی بارم میکشی لخت میشه

دما رو روی چند درجه گذاشتی ؟ من میترسم بسوزونه مو رو خیلی داغ بشه ، گرماش کم باشه هم که لَخت نمیکنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ و نیم گرفتم میدونم تو پاچم کرد ولی خوبه کیفیتش راضیم ولی بلد نیستم کرلی کنم باهاش نمیدونم کرلی شیگ ...

ن عزیزم الان دیجی کالا م امروز نگاه میکردم زده ۴ و ۷۰۰ من دو هفته پیش تو حراجی خریدم ۳ تومن مبارکت باش منم بلد نیستم کردی کنم 

اسی سشوار چرخشی نداری راضی باشی ازش؟من سشوار چرخشی میخوام

من سشوار چرخشی دارم 

البته خیلی سال پیش خریدم 

از ایناست که دو تا برس پیچی مختلف داره 

کار راه اندازه 

راحته کاری باهاش من راضی ام 

واسه من مارکش رمینگتون هست 

البته جدیدی ها خیلی آپشن های بیشتری دارن

من سشوار چرخشی دارم البته خیلی سال پیش خریدم از ایناست که دو تا برس پیچی مختلف داره کار راه اندازه ر ...

اره ولی جدیدا همشون ساخت چینه

اون قدیمیایی که دارید خیلی خوبه اصله

من عاااشق زمستونم❤️