2777
2789
سفتی و نرمی گوشت به نحوه طبخ ربط داره

خب بعضی گوشتها مدت پختشون زیاده بازم میبینی سفته مثل گوساله 

اما گوسفند پختش کمتر ونرمتر 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

حلال و حرام ربطی ب دین و مذهب نداره؟

هیچ ربطی نداره مگه خدا ربطی به دین و مذهب داره که حلال و حرام داشته باشه هر کی خدا رو بهش اعتقاد داشته باشه از دستوراتش پیروی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. حلاله . یکی از تاپیک هام در مورد گوشت حیوانات حلال مطلب با کلی عکس گذاشتم . وقت داشتی یه نگاه بنداز

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
هیچ ربطی نداره مگه خدا ربطی به دین و مذهب داره که حلال و حرام داشته باشه هر کی خدا رو بهش اعتقاد داش ...

اگ دین و مذهب نباشه حلال و حرامیم در کار نیس

از نظر مذهب خوک حرامه

ولی غیر مذهبیا میخورنش

عزیزم کلا توی دین هر‌چیزی برای بدن ضرر داشته باشه اغلب اوقات مکروه و بعضا حرامه 

مثلا مشروب الکلی‌میگن حرومه اونو اوکی ولی وقتی سیگار ضرر داشته باشه اونم جایز نیست نمیدونم مکروه یا حرام

حالا گوشت بوفالو بستگی داره چه مضراتی داره

ولی خو فکنم حلاله منتها شاید مکروهه‌نمیدونم...