2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان 34 سالمه مجردم چه اشکال داره

خب شما شاید مشکلی نداشته باشی من نظر شخصیم رو گفتم

به نظرم آدم یه تایمی رو باید بزاره روی رشد شخصی و تحصیلی و کاریش وقتی از آب و گل دراومد اونوقت تشکیل خانواده بده الان شاید متوجه نباشی ولی درواقع زندگی با همسر و بچه و ازدواج کامل میشه

دوست داشته باشه باهمه چیزت کنارمی یاد،قانع بگیرکه خونه باباش رفاه کامل نداشته ودنبال آرامش باشه وخون ...

تاپیک چند ساعت پیش دیدی بخاطر مهریه میخواست حکم توقیف اموال و حساب بانکی بگیره 

کاربر اقام 

ما از وقتی ازدواج کردیم شوهرم میگه گوه تو مجردی 🤣🤣🤣🤣 جدی هر وقت حرفش بشه پیش همه میگه . من خودم مجردیام رو خیلی دوست داشتم . نه که الان بد باشه برام ولی اون موقع مطلقا مسئولیتی به جز درس خوندن نداشتم خیلی خوب بود 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خب شما شاید مشکلی نداشته باشی من نظر شخصیم رو گفتمبه نظرم آدم یه تایمی رو باید بزاره روی رشد شخصی و ...

من نظر شخصی خودم اینه که مال ازدواج نیستم ازدواج سختی های خودشو داره باید انقد جون بکنی تا آیا خانواده ازت راضی باشن یا نه 

کاربر اقام 

هر کی باید خودش سبک سنگین کنه

مجردی مسئول کسی نیستی

خرج زندگی نباید بدی ازدواج و پدر شدن کلی چالش داره

با فکر اینکه بزم زن شاغل بگیرم کخ خرجمو زن نگیر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم