2777
2789

چندسال پیش که ما نامزد شدیم هررذجا میخواستیم بریم زنگ‌میزد رفیقشم میاورد میگفت دوتایی خوش نمیگذره عروسی هم که کردیم هفته ای یه شب میرفت پیش رفیقاش تا صبح 

خلاصه ما دونفری جایی نرفتیم همش این رفیق جون جونیش باید باهامون میبود 

حالا رفیقش ازدواج کرده حتی عقد و عروسیش دعوتمون نکرد حتی شوهرم نمیدونست ازدواج کرده کلا قطع ارتباط کرده با شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂 همشم با زنش دوتایی مسافرت هستن اینو یکی از رفیقای مشترکشون گفته بود تازه میگفت هرجاهم میره ساعت ده باید بره خونه پیش خانومش

شوهرم حقشه اصلا خندم گرفت گفتم انقد بخاطرشون بامن دعوا کردی ریدی به من بیا تحویل بگیر

طبیعیه منم دلم خنک شد؟😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من بعد از اینکه با همسرم ازدواج کردم با دو تا از دوستاش قطع رابطه کرد من خودمم گفتم قطع رابطه کنن چون آدمای درستی نبودن نه خودشون نه خانوماشون و منم دیدم روحیاتشون به روحیات من نمی‌خوره ترجیح دادم دایره زندگیم محدود به آدمای درستی باشه که خودم دوست دارم باهاشون رفت و آمد بکنم نه فقط صرف اینکه تنها نباشم هر کسی رو توی زندگیم راه بدم نمی‌دونم این آدم دلیلش چی بوده با شما قطع رابطه کرده ولی نگاه کنید ببینید اصلاً روحیاتتون به همدیگه می‌خوردم مثلاً این آدمی که من باهاش قطع رابطه کردم به شدت آدم حسودی بود مثلاً همه اتفاقات دوران مجردی همسرمو وقتی همسرم نبود تند تند به من می‌گفت و جالب اینه که من همه رو می‌دونستم و این فکر می‌کرد من نمی‌دونم می‌خواست به من بگه که رابطه من و همسرمو خراب بکنه خوب مطمئنم من نباید با این رابطمونو ادامه می‌دادم که یه آدم دو به هم زن رابطه خراب کن بود

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین من بعد از اینکه با همسرم ازدواج کردم با دو تا از دوستاش قطع رابطه کرد من خودمم گفتم قطع رابطه ک ...

دلیلش استارتر نیست 

بعضی مردا زنشونو فدای بقیه میکنن عقل درست حسابی ندارن رفیقبازن 

بعضی مردا اهل زندگین رفیق بازی نمیکنن