2777
2789

سلام بچه ها منو پسرخالم چن ساله به قصد ازدواج باهم حرف میزنیم اما شرایطی رقم خورد تاالان ازدواج نکردبم منم تو این سالها انصافا کسی ازم خواستگاری کرد اصلا دنبالشو نگرفتم ببینم طرف کیه اصلا چطوریه یعنی خودمو بهش متعهد دونستم الان یه دوستام یه خواستگار بهم معرفی کرده که پسره پدرش رئیس یکی از ادرات اصفهانه خودشم دبگه من نپرسبدم از دوستم 

بچه ها چکار کنم به نظرتون من تا الان کسی رو ندیدم بعدا پشیمون نمیشم چرا حدااقل خواستگارامو ندیدم

ای روزگار 😂😂😂

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میشی 

مطابق قانون هرگونه تعهد به ازدواج موجب الزام به انجام نمیشه و وجاهت قانونی نداره 

از نظر شرع هم دختر یا پسر  هیچگونه تعهد به ازدواجی با کسی ندارن 

ببین و خودتو بازیچه تصمیم بچگانه نکن 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

اگه همین پسر خاله ات ازش دودی بلند بشوووو بود تا الان بلند می‌شد 

بخت خوب هم یه بار. در ادمو میزنه 

ب خودت ب زندگیت فرصت بدی بهتره 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

پسرخالم گناه نداره

خب عزیزم بحث آینده ات هست منم ۱۴سال پیش همین کارو کردم تا فهمید شوخی ندارم و اومد خواستگاری و بعدش،  خب شمام اگه واقعا میخوایی پسرخاله رو باید بهش فرصت بدی بیاد جلو با همین شرایطی که داره وگرنه بیخیالش بشو.

اون میخواست بیاد من نزاشتم سر شرایطی

خب پس چرا برای پسر خاله شرایط نداری ولی برای خواستگار های دیگه داری؟؟عزیز اول تکلیف خودت رو مشخص کن اگه واقعا میخوای بسم الله وگرنه بیخیالش به قول خودت گناه داره تو آب نمک خوابوندی