2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 114 پست
اینم بگم پدر شوهرم چند ساله فوت کردند فقط مادرشه وبرادرش که ۹ سالشه باهم زندگی میکنیم🙁

تو یه خونه اید؟؟؟ مگه نگفتی کلید خونمو ندادم دستش؟؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور امیدوار بودم برم اونجا خوشبخت میشم بنظرت منم استوری بزارم؟

استوری برا چی؟

بشینید منطقی حرف بزنید 

اگه نمی‌فهمه از بزرگتر عاقل بخواین حالیش کنه

استوری مسخره ترین کار دنیاست برای رسوندن منظور

تو یه اتاق؟چرا؟شوهرت چه غلطی میکنه پس؟

میشگه پدر مادرم گناه دارن باید همینجا بمونیم 

بخدا هییچ وقت بهشون بی احترامی نکردم حرف بدی نزدم ی موقع های با رفتاراشون حرفاشون ناراحتم میکنن 

سختمه دوس دارم خودم خونه داشته باشم راحت باشم

عزیزم برای سلامتیم یه صلوات میفرستی🙏🏻🥺
میشگه پدر مادرم گناه دارن باید همینجا بمونیم بخدا هییچ وقت بهشون بی احترامی نکردم حرف بدی نزدم ی موق ...

حق داری خب توام میخوای زندگی خودتو بکنی،تو گناه نداری؟؟؟چه شوهر بی درکی ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

استوری برا چی؟بشینید منطقی حرف بزنید اگه نمی‌فهمه از بزرگتر عاقل بخواین حالیش کنهاستوری مسخره ترین ک ...

برای اینکه بخواد منو ناراحت کنه استوری گذاشته اونم برا مادرش 

turk Giziam

اتاق دارم کهمثل پذیرایی ولی آشپزخونه نه

یعنی تو یه خونه هستین؟؟!!!من فکر کردم تو یه ساختموتید هر کدوم واحد جدا دارید،وای مگه عهد بوقه که اینجوری با هندیگه اید

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

حق داری خب توام میخوای زندگی خودتو بکنی،تو گناه نداری؟؟؟چه شوهر بی درکی ...

بخدا ی وقتایی میزنه ب سرم برم پیش ی دعا نویسی چیزی شاید درست شه ای اوضاع☹️

عزیزم برای سلامتیم یه صلوات میفرستی🙏🏻🥺