2777
2789
عنوان

شیر خشک

1167 بازدید | 13 پست
بچه ها شیر خشک که درست میکنین اکه نی نی نخورد چیکارش میکنین

چند ساعت بیرون میشه گذاشت باشه یا داخل یخچال چقدر و چجوری دوباره گرمش میکنین

مثلا نصفه شبی که بیدار شد بچه چجوری میدرستین میدین

مامانها به جای اس ام ای که نمیاد چی به بچه ها تون میدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخکش اس ام اس که نیست منم دنبالشم اما جواب سوالت تو دمای اتاق تا 20دقیقه نهایتولی تو یخچال میشه به مدت 24 ساعت هم نگه داشت ولی وقت مصرف باید به شیوه غیر مستقیم همون مقداری که میخوره رو گرم کنی براش شب هم که معلومه دیگه هی وعده به وعده درست میکنم براش
سلام مامان های عزیز، من چون شاغلم و تا ساعت 5 بعداز ظهر خونه نیستم صبحها به بچه شیر خشک میدن ولی برای اینکه سپردم شیر رو تا 1 ساعت بیشتر نگه ندارند و مقدار کم درست می کنن که اصراف نشه در ضمن نظرتون درباره شیر خشک نان چیه
من همیشه به نی نی ببلاک میدادم یه بار بهش اس ام ای گلد دادم بهش نساخت. خیلی دل درد گرفت و مدفوعش هم بدبو شده بود. این اواخر هم یه بار ببلاک گیرم نیومد یه 12 ساعت بهش نان دادم نان هم بهش نساخت و دل درد گرفت و حتی همون مقدار را هم با اکراه خورد.

من تا 2 ساعت تو دمای محیط هم بهش دادم
فقط خدا