2777
2789
عنوان

پاکشوما

36 بازدید | 4 پست

واقعا شرکت پاکشوما خیلی خیلی بی مسئولیته.فقط تبلیغ بیخود کردن.من لباسشویی داشتم راضی بودم ولی کمتر از یک سال موتورش سوخت.و حالا بالای یک ماهه هربار زنگ میزنم جواب سربالا بمن میدن و میگن موتور موجود نیست.میگم خب لباسشویی عوض کنید موتورش موجود نیس .میگن نمیشه که.واقعا بی مسئولیتی ازین بیشتر.فقط من نیستم خیلی های دیگ این مشکل دارن و موجود نیس .خستمون کردن.مگ میشه لباسشویی ک زیر یک سال کار کرده .تو بازار پر هس و فروش داره اون مدل ولی موتورش موجود نباشه.اپراتور هم ک فقط جواب سر بالا میده 

چه بد برای دوستم سر دو روز سوخت عوض کردن

والا شانس منه.خود نصابشون میگه تا دوسه ماه پیش نهایتن دو هفته ای عوض میشد.الان شرکت میگه موجود نیست.همه هم از من شاکین.اما خب اون نصابه کاره نیس.من شرکت هی زنگ میزنم.خدمات پس از فروش و شکایات ولی هربار یه چیط میگن و فقط میگن موجود نیس موجود بشه میارن.میگم ی قراره موجود شه بازمیگن معلوم نیس.میگم یه نو بمن بدید میگن نه چرا باید نو بدیم ده ماه از گارانتی رفته .خلاصه کلافمون کردن.۷.۸ نفر تو شهر ما هستیم.دیگ حالا شهرای دیگ رو نمیدونم.چقدر اخه موتورش باید بدرد نخور و ضعیف باشه زرتی بسوزه و حالا هم سوخته اینجوری جوابگوی ما باشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.