2777
2789
عنوان

نمیتونم قربون صدقه شوهرم برم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 59 پست
پس در حق خودتون و اون ستم نکنید چون عاقبت بدی داره از رو تجربه میگم

🥺میشع بهم بگی چجوری شروع کنم .بخدا خیلی اذیتم .هزار بار اومدم بگم ولی قلبم تند زد صورتم خیس،عرق شد 

اصلا از گلوم در نمیاد 

انقد دلش میخواد قربون صدقه اش برم 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم زنهای زبون باز همیشه برنده آن

بخدا اره ،همش فکر میکنم نکنه یکی با دوتا کلمه اخر دلشو ببره 

چون شوهرم به شدت آدم قربون صدقه ای هس خودش خیلی قربون صدقه میره و دلش میخواد منم برم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

باهمون حالتت چندبار بگو عادت میکنی سعی کن توچشش نگاه نکنی اولش بگی بعد کم کم راه میفتی محبت کلامی خب ...

حتی پشت گوشی نتونستم بگم امروز حتی نوشتم رو کاغذ زنگش زدم ک بگم ولی باز لال شدم

همون بار اولش سخته برام🥺🥺

یعنی تابحال حضوری بهش نگفتی دوستت دارم 🥲

بگو گناه داره دنیا مگه چقدره که خودمون محروم کنیم از ابراز علاقه 

دل بزن به دریا بگو 

یا اینکه رو یه کاغذ همه حرفای دلت بنویس قربون صدقش برو بده همسرت با صدای بلند بخونه 

شاید این جواب بده 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
الهی عزیزم 🤣 از حرفات ساده شروع کن مثلا بگو قربونت بعد بگو بشم اینطوری میشه قربونت بشم🤣

باورت میشه همیشه میگه خوبی میگم قربونت ولی بشم رو نمیتونم بگم .توروخدا هُل بدید این بشم رو هم بچسبونم آخرش تموم شه بره😂

همسرت ناراحته از اینکه ثربون صدقه ش نمیری یان؟

خیلی ناراحته حس میکنم کمبود محبت پیدا کرده از رفتارش مشخصه 

تلپاتی کن

تلپاتی چی هست

توام مثل اون باش جوابش میدی ابراز محبت میکنه بهت

هرچی میگع منم میگم توهم 

مثلا میگه نفس منی منم میگم توهم 

یعنی تابحال حضوری بهش نگفتی دوستت دارم 🥲بگو گناه داره دنیا مگه چقدره که خودمون محروم کنیم از ابراز ...

دوست دارم رو میگم ولی قربون صدقه نمیتونم برم 

نمیتونم بگم قربونت بشم ،عشقم .

نفسم .جیگرم. اینجور کلمه هارو یه بارم نتونستم بگم 

بخدا انقد ناراحتم اعتماد به نفس خودمم کم شده ک چرا نمیتونم محبت کنم .اون انقد دوسم داره انقد قربون صدقه میرع ولی این ناتوان بودن من داره رابطه رد خراب میکنه 

دوست دارم رو میگم ولی قربون صدقه نمیتونم برم نمیتونم بگم قربونت بشم ،عشقم .نفسم .جیگرم. اینجور کلمه ...

بنظرم اون دوراه که گفتم جواب میده 

یک هروقت سرگرم کاری هستی سریع با صدای بلند بگو عشقمممم لطفا فلان وسیله برام بیار 

دو گاهی سعی کن حرفای دلت رو کاغذ بنویس و زیرش بنویس با صدای بلند بخون 

بده همسرت بخونه 

من خودم یوقتایی که سفر میرم یه مدت خونه نیستم رو کاغذهای نت برداری مینویسم دوستت دارم عشقم و فلان بعد میزارم جاهایی که همسرم یوقت میره 

مثلا داخل یخچال 

پشت در حموم 

تو کابینت 

تو کمد لباسش

رو خاک گلدون 

و...

بنظرم اون دوراه که گفتم جواب میده یک هروقت سرگرم کاری هستی سریع با صدای بلند بگو عشقمممم لطفا فلان و ...

راسی رو اینه اتاق خوابت با رژ لب هرروز یه چیزی براش بنویس که صبح بلند شد ببینه یه مدت اینطوری شروع کن انشاالله جواب میده