2777
2789
من میدونم که میرسی و از این آشوب درونی نجات پیدا خواهی کرد✨

شما خیانت دیدی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من میخوام از طرف یک دختر مجرد ایرانی صحبت کنم. من پیش یه دکتر کار میکردم داخل کلینیک. ازم حدود 20 سا ...

عزیزم دلم منی که خیانت دیدم و روزگارم تا همیشه تلخه تمام قد ازت ممنونم ... تو شیر پاک خوردی تو رو خدا خیلی دوست داره فدات شم اگه همه زنا مثل تو باشن این چرخه معیوب از کار میوفته و تیر این مردها به سنگ میخوره و میچسبن به زندگیشون ... آه هیچ زنی مثل من پشت سرشون نیست خیر از زندگی و دنیا و آخرتشون میبینن ... نمیدوووونی زنی که متوجه خیانت میشه چه حالی داره نمیدونی ... نه میتونه بمیره نه میتونه زنده باشه .. نه میتونه بره نه میتونه بمونه .... دنیا ارزش همچین حق الناسی رو داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم راحت‌ترین کاره یک بار اذیت میشی موندن عین خود خودکشی و ایثار هست

درسته 

راحت‌ترین راه رفتنه اونم زمانی بی بچه باشی 

اما وقتی بچه داری رفتن عملا امکان پذیر نیست بهذخقوص بدونی بعد رفتند بچه رو نشونت نخواد داد با بچه اذیت خواهد کرد بچه بیشتر اذیت خواهد شد دلیل نرفتن من اینه 

طرفم بی رحمه ،تکانشی هست بی عقله 

اصلا براش مهم نخواهد بود بچه اش این وسط اذیت خواهد شد اذیت خواهد کرد منتظرم بچه ام بزرگ شه درکم کنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

درسته راحت‌ترین راه رفتنه اونم زمانی بی بچه باشی اما وقتی بچه داری رفتن عملا امکان پذیر نیست بهذخقوص ...

عزیزم حرفا میزنی اکه بچه براشون مهم بود که خیانت نمی‌کردن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا هر لحظه ذهنت درگیره فراموش نپذیره

وقتی رها بشی و برات مهم نباشه حس خوبی میاد سراغت 

و تازه شوهرت میوفته دنبالت 

آسوده بخواب خدا بیدار هست همین جمله آرومم میکنه ‌هرروز هفت مرتبه آیت المرسی برای حفاظت زندگیم از خی ...

ممنونم عزبزم الهی خدای خوبی ها برات جوری بچینه که شادیهاتو ندونی چه جوری هضم کنی 

عزیزم دلم منی که خیانت دیدم و روزگارم تا همیشه تلخه تمام قد ازت ممنونم ... تو شیر پاک خوردی تو رو خد ...

مرسی بابت دعای قشنگت عزیزم. 

باید آگاهی رو بیشتر کنیم الان دخترا خیلی درگیر دغدغه های سطحی و رقابت های پوچ شدن. باید به فکرشون عمق بدن تا وارد این بازی ها نشن. 

من مجردم

خدا برات به خاطر همین رد کردن این پیشنهاد جبران کنه به بهترین و قشنگترین روش ❤️از طرف اون زن و بچه هاش میگم ازت ممنونم و کاش همه دخترا وهم جنس هامون مثل شما بودن