2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این سازگاری اعتقاد دارم خیلیچون قبل از ازدواجم گفته بود این دوتا ماه با هم نمیسازن و اهمیتی ند ...

تو فروردینی هستی ؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
نه من آذرماهیمطرفم شهریوری بود و گفته بود اصلا باهم نمیسازن و واقعا هم نساختیم و جدا شدیم...

من یه سرکتاب باز کردم گفت ستاره بختتون جفت نیست 

زندگیتون با ناسازگاری و اختلافه همش . پنج سال زندگی کردم همینم شد ‌ تهش جدا شدیم 

من یه سرکتاب باز کردم گفت ستاره بختتون جفت نیست زندگیتون با ناسازگاری و اختلافه همش . پنج سال زندگی ...

من هم قبلش استخاره گرفته بودم و خوب نیومده بود و گفته بود به صلاح نیست وصلت و بعد از 4 ماه جدا شدیم

این ماه ها رو هم خونده بودم و میگفتم خرافاته و نباید به اینا توجه کنم ولی دیگه نمیدونم چی شد که طبق اون در اومد... 

من هم قبلش استخاره گرفته بودم و خوب نیومده بود و گفته بود به صلاح نیست وصلت و بعد از 4 ماه جدا شدیما ...

فدای سرت 

حتما جفت واقعیت جای دیگه‌منتظرته 

شوهر من بهمنیه شاید ربطی به ماهش نداشته باشه ولی زور گوعه ،فحاشی می‌کنه تا مشکلی پیش میاد قهر میکنه

دقیقا خیلی زورگوعه اما مودبه احترام براش مهمه

اولاش هر چی میگفتم میگفت چشم. هر کاری کنه سریع معذرت میخواد اما خب عذاب میده ادمو . تنها اخلاق بدش همین زورگو بودنشه وگرنه بقیه چیزاش عالین