2777
2789
عنوان

فرار از خونه 💔 توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 61 پست
بهزیستی فکر پوله... فقط میخوام خونه بگیرم روانی شدم به خدا

خونه گرفتن سخته اسی

مردم با پول کلفت هم بزور خونه پیدا میکنن چه برسه به اینکه هیچی نداشته باشی

اصلا نذار کارت به بی‌پناهی بکشه هرچی تو خونه می‌بینی بیرون صدها برابر کثیف تر و بدتره

کار ۲شیفت پیدا کن، تو مغازه، کلنیک ها، حتی میتونی حجامت کار بشی و..

ولی حتما به بهزيستي سر بزن شرایطت رو بگو

فرار رو اصلا به عنوان گزینه در نظر نگیر

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من حالتو درک میکنم 

خونه ما جهنم به تمام معنا بود 

همیشه دعوا و بحث درگیری و کتک کاری و لرزه و داد ودفریاد چون چنتا معتاد تو خونه و مادر روانپریش و ..‌ 

هر شب میگفتم ای خدا چشمام دیگه وا نشه فردا رو ببینم 

هر صبح میگفتم ای خدا باز که زندم... 

سرمو میگرفتم و مثل مجنونا دور خودم میگشتم و زار میزرم 

گاهی اینقدر گریه میکردم از حال میرفتم .. 

اما منم مثل تو نه دانشجو بودم. نه پول داشتم. و البته همت هم نداشتم. عقل نداشتم برم شکایت! بگم نمیزارن درس بخونم نمیزارن سرکار برم میگن سرتو میبریم میزاریم رو سینت. ای کاش همون سالا خودمو راحت کرده بودم و رفته بودم دانشگاه یا یه شهر دیگه سرکار‌ . حتی اگه به قیمت جونم تموم میشد.  

ولی دچار این افسردگی شدید و دل مردگی نمیشدم. 

عزیزم قبل از اینکه افسردگی تو تک به تک سلولهای بدنت رخنه کنه و تموم وجودتو درگیر کنه فکری کن.  

اگه رشتت تربیت بدنی و چیزیه. عوضش کن. 

فقط از اون خونه برو.‌ برو خابگاه یا خونه مادربزرگی کسی. جایی که امنیت باشه. 

چون بدون پول دور از جونت حتی قبرستونم ادم جا نداره 😔

خونه گرفتن سخته اسیمردم با پول کلفت هم بزور خونه پیدا میکنن چه برسه به اینکه هیچی نداشته باشیاصلا نذ ...

هیچ دوستی ندارم همه به خاطر روانی بودن خانوادم متنفرن ازم.. ریدم تو این مملکتی که فقط باید وصل باشی و بسیجی باشی که حالی ازت بپرسن... ای خدا 💔

خونه مجردی میخواستم رهن کنم یا اجاره. ولی به چشم خوب نگاه نمیکنن

رشته تو عوض کن برو خوابگاه بمون. بیرون مطمعن باش ازت سو استفاده میکنن. 

ببخش اینو‌میگم ولی یه مصاحبه هایی هست با دخترایی ک کار خلاف افتادن یا دوست پسرشون تجاوز کرده یا فرار کردن اخرشم چاره ای نداشتن رفتن تو‌ این کار. ب نظرم برو ی دانشگاه شهر دیگ تو خوابگاهش بمون نهایت ی سال وزنتو کم میکنی رشته تو عوض میکنی برا خودت زندگی میکنی

هیچ دوستی ندارم همه به خاطر روانی بودن خانوادم متنفرن ازم.. ریدم تو این مملکتی که فقط باید وصل باشی ...

هرجور شده باید سرپناه پیدا کنی

تا سرپناه و کار پیدا نکردی هیچ کاری نکن چون عاقبت نداره میوفتی توی چاله بزرگتری

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

عزیزم من حالتو درک میکنم خونه ما جهنم به تمام معنا بود همیشه دعوا و بحث درگیری و کتک کاری و لرزه و د ...

من غلط بکنم خونه‌ی مادربزرگم برم. برم اونجا که مثل خدمتکارا کار بکشن ازم؟ سگ بعض این فامیل منه

من الهی بمیرم الان ۲۲ سالمه شرایط کار ندارم خدا لعنتم کنه

یه چیزی بهت بگم خونتون اگه جهنم هم باشه میرزه به بهشتی که بخوای توش استرس داشته باشی عزیزم سعی کن زندگیتونو درست کنی نه فرار کنی 

فکر کردی اینارو نمیدونم؟ فکر کردی همینطوری یه شبه تصمیم گرفتم؟ ۲۰ ساله وضعم همینه.قرارم نیست فرار او ...

مطمعنی در کار نیست ، شما ۲۰سالته ،من نصف موهام سفید شده ، جوونی نمیدونی ، این سختگیری هارو ما هم داشتیم ، و چه به بسا بیشتر ، ببخشیدا کسی اگه حرفی زد ، فکر کن سگی هست واق واق می‌کنه ، زندگی و آینده تو به فنا میدی کاری به خانواده آت ندارم .

یه چیزی بهت بگم خونتون اگه جهنم هم باشه میرزه به بهشتی که بخوای توش استرس داشته باشی عزیزم سعی کن زن ...

😂😂 درست کنم؟

مادرمو درست کنم؟

خواهرمو درست کنم؟

برادرامو درست کنم؟

بابامو درست کنم؟

چیکار کنم؟

نه چیکار کنم جدی؟

الان اوضاعت چطوره؟

۳۷ سالگی مستقل شدم. چون بختمم باز نشد.‌

اما افسردگی گرفتم. دیگه هر کااااری میکنم حال دلم خوب نمیشه. 

یه مرده که در ظاهر زندس . همیشه همیشه دعا میکنم خدا ازم راضی بشه. 

هر چیزی تاکید میکنم هر چیزی قابل درمانه. جز ته خط رسیدن. 

مطمعنی در کار نیست ، شما ۲۰سالته ،من نصف موهام سفید شده ، جوونی نمیدونی ، این سختگیری هارو ما هم داش ...

💔 چی بگم.

ظاهرا هیچکس تو این تاپیک نفهپید دردم چیه حقم دارید البته...

دارم اینجا مثل ماهی زنده توی ماهیتاپه سرخ میشم مردم میگن خب تحمل کن... 💔😅