2777
2789
عنوان

دلم گوشی آیفون میخواد 🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
بديش اینه که رفتم چندجا همشون قسطی هر ماه یه مبلغ خیلی کمی قبول میکنن گوشی بفروشن ولی همسرم اصلا راض ...

الان پیامتونو خوندم که همسرتون اوضاع مالیش خوبه

اگه شرایطش هست نزار تو دلت بمونه پس

من فکر کردم شرایط خریدش براتون سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو یه جمع دوستانه یکی از دوستامون از لحاظ مالی خیلی خوبههمسرش جراح خودشم دندونپزشکهسامسونگ داره ک ...

اخه بخاطر بقیه نیست که من خودم علاقه مند به موبایلم سنی ندارم ولی تا الان ۷ تا گوشی عوض کردم ، کلا از استفاده از گوشیایی متفاوت لذت میبرم ولی،تا اینجا فقط ۲ تا آیفون داشتم اونم قبلا بعدی‌اش همش سامسونگ بوده

اخه بخاطر بقیه نیست که من خودم علاقه مند به موبایلم سنی ندارم ولی تا الان ۷ تا گوشی عوض کردم ، کلا ا ...

بله حرفتون منطقیه

چون شرایط براتون مقدوره بخرید پس

خیلی بده همسرتون اوضاع مالیش خوبه لوی خسیسه اینطوری سخت تره از اینکه کلا پولی نباشه🫠

الان پیامتونو خوندم که همسرتون اوضاع مالیش خوبهاگه شرایطش هست نزار تو دلت بمونه پسمن فکر کردم شرایط ...

اره خواهر من چیکار کنم این همش به زمین و ملک ارزش میده ، مثال پارسال گفتم برام ساعت مچی خوب بخر رفت پرسید ۷ تومن گفتن نخرید مجبوری اونم خودم خریدم بعد ۲ ماه 😪

اره خواهر من چیکار کنم این همش به زمین و ملک ارزش میده ، مثال پارسال گفتم برام ساعت مچی خوب بخر رفت ...

بعضیا این شکلی هستن کلا 

فقط دوست دارن زمین و ملک بخرن مابقی وسایلو حیف میدونن

عزیزم ریا نباشه همسر من ۳ تا خونه داره تو تهران و ماشین خارجی و یه ایرانی داره ولی یکم خسیس تشریف د ...

من برای شما گفتم عزیزم

منطقی نیست کل پس‌انداز و دارایی نقدیتون رو بدید برای یه موبایل، کل سرمایه‌تون با کوچک‌ترین اتفاقی ممکنه از بین بره و دیگه رسما دستتون خالی خالی میشه

همسرتون هم اگه می‌خواست با این روش پول خرج کنه و مثلا دوتا ماشین خارجی ده برابر گرون‌تر بخره خب الان مسلما اون سه تا خونه رو نداشت

دخل و خرج باید نسبت و تناسب داشته باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من برای شما گفتم عزیزممنطقی نیست کل پس‌انداز و دارایی نقدیتون رو بدید برای یه موبایل، کل سرمایه‌تون ...

پس اون موقع که هیچوقت نمیشه به اونی که میخواییم برسیم آخه 

‏از یه آدم نسبتا موفق تو بازار پرسیدم خریدن آیفون آیا منطقیه؟گفت اگه پول گوشیت از پس انداز دو ماهت و ...

به شدت این حرفو قبول دارم

عینا مصداقشو دیدم.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

پس اون موقع که هیچوقت نمیشه به اونی که میخواییم برسیم آخه

به خواسته‌های درست میشه رسید

وقتی با گوشی سی میلیونی حتی پونزده میلیونی هم کار آدم راه می‌افته چرا آیفون

شما با دوربینش قراره کار کنید؟ واسه عکاسی و فیلمبرداری شغلتون لازمش دارید؟ زندگیتون بدون آیفون دچار اختلال خاصیه؟

اگر نیست پس اصلا این خواسته مشکل داره

وقتی با پنج شیش تومن، اصلا ده تومن یه کفش عالی میشه خرید آیا درسته که کل پس‌اندازم رو بدم واسه یه کفش برند صد میلیونی؟ چون دلم می‌خوادش؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.