2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال کردم عزیزان جلو عنوان علامت سوال بذارید

من پراید دارم و با لطف خدا و زحمت خودم خریدم. جایگاه اجتماعی و تحصیلی بالایی هم دارم. ذره‌ای احساس بی‌کلاسی نمیکنم!

احساس افتخار هم ندارم!

عادی هستم

برای داخل شهر پراید کم هزینه ترین گزینه است. البته که من برای بیرون شهر هم همین پراید رو دارم! ولی زیاد بیرون نمیرم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من پراید دارم و با لطف خدا و زحمت خودم خریدم. جایگاه اجتماعی و تحصیلی بالایی هم دارم. ذره‌ای احساس ب ...

اره منم ماشینم پرایده

اخه دوستم گفت ماشین پراید خز شده تو دلم خالی شد

گفتم نظر شماهم بدونم

نه عزیز دلم تو این دوره زمونه دیگه این چیزا معنایی ندارهاتفاقا چند روز پیش داشتم قیمتا رو بررسی میکردم تو تیپ بندی ماشینا ... همش میگفتم من با ۱۹ سال سنم چطور پول جمع کنم برم ماشین بخرم💔🥲،حتی از پراید هم نا امید شدم پس فکر نکن پراید ماشین ارزون و بی کلاسه ...

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اره منم ماشینم پرایدهاخه دوستم گفت ماشین پراید خز شده تو دلم خالی شدگفتم نظر شماهم بدونم

خز شده باشه!

بر فرررررض

وقتی توان من همینه، برای من خوبه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من پراید دارم و با لطف خدا و زحمت خودم خریدم. جایگاه اجتماعی و تحصیلی بالایی هم دارم. ذره‌ای احساس ب ...

برای زندگی تو این شرایط گرونی مهمترین مزیت یه ماشین اینه که هزینه های نگه داریش پایین باشه من یه دختر خاله دارم با همسرش می‌گفتن پراید چیه ما اصلا سوار نمیشیم یه ام وی ام خریدن یکسال نتونستن از پارکینگ دربیارن چون خراب شده بود هزینه تعمیرش رو نداشتن😐🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای زندگی تو این شرایط گرونی مهمترین مزیت یه ماشین اینه که هزینه های نگه داریش پایین باشه من یه دخت ...

دقیقا... چند روز پیش دست خانواده بود، آینه‌اش شکست... فقط خود اینه... قابش چیزی نشد... من ۱۵۰ تومان آینه گذاشتم. الان هر ماشین دیگری بود شاید نیم میلیون یا بیشتر خرج یک کف دست آینه‌اش بود!

من ندارم حقیقتا...با حقوق کارمندی

پس راضی و شاکرم...