2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با پول زحمت خودم یه پراید خریده بودم الان دیگه هیچ غمی نداشتم🫠🫠🫠

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

این حرفا چیه،چرا اصلا همچین فکرایی میکنید 

خداروهزار مرتبه شکر زحمت کشیدی خریدی ،محتاج دیگران نیستی 

انشالله تلاش می‌کنی از اون بهتر هم می‌خری ولی هیچ وقت نگید بی کلاسی 

بی کلاسی اینه چشمت به مال دیگران باشه ،فقط از این و اون ایراد بگیری

خیر 

بستگی داره از چه دیدی بهش نگاه کنی 

اینایی که چوسی میان میگن پراید بی کلاسیه اما خودشون با اتوبوس و اسنپ میرنو میان  ول کن 🤣🤣

مگه ماشین میخری واسه کلاسش یا رفاه اسایش خودت ؟ 

پنجمین اکانت 👻

خیر بستگی داره از چه دیدی بهش نگاه کنی اینایی که چوسی میان میگن پراید بی کلاسیه اما خودشون با اتوبوس ...

خب پرای  خریدم دوستم گفتم الان خز شده 

دلم شکست

جالبه خودش با اتوبوس و تاکسی تردد میکنه

من خریدم ۲۵۰با هزار زحمت و شب بیداری و حمالی

مدل چنده؟ شاسی هاش سالمه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

مدل ۹۰اره سالمه چطور

اصلی ترین چیز ماشین شاسی هست که سالمه

چرخش برات بچرخه و خوشانسی برات بیاره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱