2777
2789
چه مثه من .. حالا من ازدواجم واسه کسی مهم نبود عمه م تو فامیل میگشت واسه هر دختری خواستگار خوب پیدا ...

دقیقا منم همینطور واقعا حقم این نبود خیلی خدا درحقم ظلم کرد الانم تا حرفمون میشه میگه برو طلاق بگیر خیلی راحت بمان  ک بلاهایی سرم اورد تو این جندماه هرکی بود جدا مبشد ب هیجکس هم‌نگفتم فقط سکوت کردم چندروز پیشم میکه تو خوشگل نبودی گرفتمت مطمعن شدم اصلا منو نمیخواست چرا کرفته منو‌نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندارم شمارشو

کلا اقوامتون از خانمای اطرافت ک باهاش صمیمی هستی بپرس شماره یه دعانویس گیر بیار  چن اکثر خانما میرن دعانویس 

دعای نی نی سایتیا مستجابه .. دعا کنید فرهنگیان بیارم

کلا اقوامتون از خانمای اطرافت ک باهاش صمیمی هستی بپرس شماره یه دعانویس گیر بیار چن اکثر خانما میرن ...

ادم که نمیتونه به عر دعانویسی اعتماد ونه یه دفعه گند نزنن تو زندگی ادم 

من میشناسم یه حاج اقایی رو . عکستو براش میفرستی بهت میگه طلسم داری یا نه . اگه طلسم بود که باطل میکنه اگه نبود دعای بخت گشا ازش بگیر 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

قربونش چندین بار رفتم ولی....

می‌دونم گاهی نمیشه که نمیشه.. وقتی همه راهها رو رفتی و نشد چاره ای جز تسلیم بر تقدیر و صبر کردن نیست..منم مثل توام

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم