2777
2789

من یه حساسیت پوستی وحشتناک دادم در حدی که اگه دیرتر میرفتم دکتر کشنده بود دوتا دکتر رفتم هیچکدوم سر در نیاوردن

رفتم یه دکتر پوست که آقا بود بشدت کارش خوبه و درمان شدم 

دوبار رفتم پیشش برای تنظیم دوز قرصا،بعدم آزمایش هامو دید گفت ریزش مو داری؟ 

منم بشدت ریزش مو دارم،گفت بیا مطب دارو بنویسم،قراره امروز برم مطبش 

ولی یه مشکل که هست اینه که من قسمت زیر سینم یه التهاب داشتم که اون روز نشونش دادم و دارو خوردم خوب شد ولی دوباره دوروزه برگشته و التهاب و خارش شدید داره،حس میکنم دیگه روم نمیشه نشون بدم 

نمی‌دونم چیکار کنم هم اذیت میشم خیلی هم خجالت میکشم 

شما بودین چیکار میکردین 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عکسشو بگیر بعد ببر نشون بده 

اگه لازم باشه ببینه که دیگع خب چاره ای نیست

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
دیگه ویزیت میدی میری دکتر که مشکلت رو رفع کنی خجالت ندارهاون اینقدر دیده چشمش پره بابا

آره چاره ندارم اگه مجبور نبودم میرفتم دکتر زن ولی نیست 

ولی حس عذاب وجدان بعدش تا چند ساعت باهامه

منم از آقایون خجالت میکشم...ولی درواقع انقدر ها هم خجالت نداره فقط قبلش ذهن آدم بزرگش میکنه

من دندونپزشک مرد رفتم سونو پیش مرد رفتم غدد مرد رفتم ولی این انگار فرق داره چون میبینه و لمس می‌کنه آدم بشدت معذبه