2777
2789
عنوان

اگر بدونید من چ زجری میکشم تا پریود شمم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خدایی چرا اینجوری هستیم.... باورت میشه مامانمو ابجیهام اینجوری نیستن... فقط یکی از خاله هام اینج ...

حالا من مامانم اینجوری بوده زمان مجردیش

عمه هام اصلااااا نمیفهمن پریود درد داره😐💔

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

حالا من مامانم اینجوری بوده زمان مجردیشعمه هام اصلااااا نمیفهمن پریود درد داره😐💔

ببین میگن با عروسی خوب میشه ولی از من که الکی بود هف ساله ولی ده برابر مجردی درد دارم..... ابجیامو مامانم اگه صب پریود شن و گلاب به روت دسشویی نرن اصلن نمیفهمن.... حالا من از یکهفته جلو ترش درد دارم

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

ببین میگن با عروسی خوب میشه ولی از من که الکی بود هف ساله ولی ده برابر مجردی درد دارم..... ابجیامو م ...

شانس ما هم اینجور بوده دیگه😂💔از پریود هم شانس نیوردیم

شانس ما هم اینجور بوده دیگه😂💔از پریود هم شانس نیوردیم

هووووففففففف..... ببین من ته بی شانسام..... تو زمستون هر وخ سرما بخورم میوفته تو پریودم...... چن وخ پیش اپاندیس جراحی کردم دو روز بیهوش بودم اون موقم پریود بودم.... اپاندیسمم پاره شده بود کیسه به شکمم وصل بود تو اون شرایط که شلوارمو نمیتونسم بکشم پایین بالا.... پریودم بودم...... من از ناحیه تناسلی هیچ شانسی نیاورم 🤐🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هووووففففففف..... ببین من ته بی شانسام..... تو زمستون هر وخ سرما بخورم میوفته تو پریودم...... چن وخ ...

وای😑منم زمستونا همزمان با سرما خوردگی پریود هم میشم

عقد عروسی فامیلای درجه یکمم همیشهههه زمان پریودم بوده

ولی همزمان با جراحی  پریود باشی خیلی سختههه 

چی کشیدیی واقعا🥲💕

وای😑منم زمستونا همزمان با سرما خوردگی پریود هم میشم عقد عروسی فامیلای درجه یکمم همیشهههه زمان پریود ...

عروسیا که من همیشه پریودم..... مسافرتا پریودم..... اره واقعن سخت بود خیلی سخت