2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر

260 بازدید | 49 پست

بچه ها من وقتی عقد کردم یه ماه بعدش باردار شدم

یه خواهر شوهر دارم خیلی تیکه مینداخت به تمام آشناها هم گفت

منم بچه را نگه داشتم به عروسی کوچیک گرفتیم  الان هم پسرم چند ماهه به دنیا اومده

دیشب رفتیم خونه پدر شوهر و مادر شوهرم

اونجا به من گیر داد خیلی بد لباس میپوشی.( می‌گفت خیلی بد حجابی اونم تو جمع خانواده)

بهش گفتم پارسال یادته آبرو و حیثیت منو بردی دست گل داداشت بود من که مقصر نبودم

الان یک سال هست میری دکتر ولی بچه دار نمیشی

بخاطر فضولی کردن تو زندگی دیگران

گفتم الان آرزو داری باردار بشی ولی نمیشه 

من بچه دوم باردارم خیلی احساسی شدم کسی بهم حرفی بزنه خیلی بهم بر میخوره دست خودم نیست

به خدا الان خودمم پشیمونم چرا اینجوری بهش گفتم

نمیدونم چکار کنم خودم بیشتر از اون ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب ک خدا دوست داره و کارماشو پس داده خواهرشوهرت ضمن اینکه اول اون شروع کرده ب لباس پوشیدنت گیر دادن باید یاد بگیره سرش تو ماتحت خودش باشه وگرنه اونم جوابشو میشنوه تو چرا ناراحتی وقتی اون اول خط قرمزتو رد کرده تو برای لباس پوشیدنت نظر شوهرت مهمه ن اون بذار اونم حدشو بدونه یکبار برا همیشه

کار اون که درست نبوده واگزا رش میکردی به خداولی شماهم دل شکستی کارت اصلا درست نیست به کارما اعتقاد د ...

ب کارما اعتقاد ندارم چون کسایی ک اذیتم کردن خوشبختن و من و شوهرم فقط بینمون سردی و فاصله افتاد

ب کارما اعتقاد ندارم چون کسایی ک اذیتم کردن خوشبختن و من و شوهرم فقط بینمون سردی و فاصله افتاد

دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره مطمین باش اگه برحق بوده باشی اونا حتی اگه طول هم بکشه تاوان پس میدن عزیزم دیدم که میگم