2777
2789
عنوان

واسه هالوین و کریسمس همه ذوق و شوق دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 40 پست
عزیزم دوست من خارج کشور عکس میفرسته جنازه خونی واعضای بدن قطع شده و سربریده و بچه ایی که با گردن اوی ...

عنوان تاپیک راجب جشن هالوین داخل ایرانه

تو خارجم همچین چیزی نیست که بخاطر جشن آدم بکشند و جنازه تیکه کنن و پلیس هم مجازات نکنه،  جرم و جنایت رو به یه جشن ربط ندیدن

سرچ هم کردم تو خارج فلسفه این جشن برای ادای احترام به مردگانه نه قتل و جنایت

هر چی تو اینستا راجبش دیدیم شاد بودکدو حلوایی و گریم و مهمونیجنازه چه ربطی به جشن داره اون یه جنایته ...

دقیقا مام هر دفعه جشن گرفتیم با کدو بود امسال چند تا شمع و چراغ کدو هالووینی گرفتیم با یک فیگور روح

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خارجی ها چرا جشن هالوین مییرن؟

منم از شوهرم پرسیدم گفت کشورای استعمارگر هرکاری انجام بدن برای کشورای جهان سوم باکلاسه 

شبیه همون قضیه که پول تمام عیبها و بدیهای شخصو میپوشونه و مردم نسبت به بدیهای شخص پولدار کور و کر میشن 

توهالویین چیکارمیکنین

دوستامو دعوت میکنم هرکی با یک تم میاد یا اگر بخواد گریم میکنه تم جشن هارو کدو و روح میذاریم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

دقیقا مام هر دفعه جشن گرفتیم با کدو بود امسال چند تا شمع و چراغ کدو هالووینی گرفتیم با یک فیگور روح

اینکه شما چجوری میگیرید تغییری در اصل ماجرا نداره 

اعضای بدن قطع شده و اتش سوزی و تابوت و اشباح و ابلیس و تبر و سربریده و خون 

نماد هالوین حالا شما هر جور باش تاثیر در واقعیت نداره 

توکریمسس چی

درخت کریسمس میگیرم برای خواهرمم یک کادو کوچیک میگیرم گاهی ... من تولدم نزدیک به کریسمس و یلداست هرسال یا با تم کریسمس میگیرم یا یلدا

عنوان تاپیک راجب جشن هالوین داخل ایرانهتو خارجم همچین چیزی نیست که بخاطر جشن آدم بکشند و جنازه تیکه ...

چقدر بیسوادو ظاهربینی 

و از خودت داستان میبافی 

کی گفت انسانو تیکه تیکه میکنن 

چقدر بیسوادو ظاهربینی و از خودت داستان میبافی کی گفت انسانو تیکه تیکه میکنن

@niniyar‍ 

نی نی یار بهت ادب یاد میده تا بفهمی درسته تو  فضای مجازی ناشناس هستین ولی دیگه جای هر توهین و بی ادبی و شایعه ای هم نیست