2777
2789

این کاربری دومه‌.تو کاربری اولم با نام یدونشم تموم ماجراها و دعوا هامون تاپیک کردم.

یه ساله باهاشون قطع ارتباط هستیم و با اینکه تو یه ساختمون هستیم با مادرش اما ممیریم خونشون.خواهرش هم دو خیابون فاصله داره باهامون.

شب خواهرشوم به شوهرم زنگ زد بیا خونمون تولد پسرمه .شوهرم هم گفت نه قطع کرد.دوباره زنگ زد خواهرش .اینم جواب نداد خواهرش پنج بار پشت هم زنگ زد آخرش شوهرم برداشت گفت من زن دارم بچه دارم مجرد نیستم ولی بگردم.تنهایی هم مهمونی نمی‌رم.خواهرش ناراحت شد قطع کرد بعد ب من پیام داد تویه لجن از وقتی اومدی داداشم به ما و مادرم اهمیت نمیده جادومون کردی.پاشو از خونمون بریدی و از ما بد گفتی و فلان.من گوشی رو دادم شوهرم خوند و شمارشو مسدود کرد.

دو سال بود دخالت میکردم مادر و دختر و من هیچ نمیگفتم آخرش دو سال پیش جوابشون دادم . دردشون اینه که چرا شوهرم پشت کنه و از وقتی ازدواج کرده به اونا محل نمیده‌‌.مقصر شوهرم هم هست که پیش همه محبت می‌کنه و هوامو داره باعث حسادت اونا شده.الان من میترسم آخرش زندگبمو خراب کنن.اخه مادرشوهرم تو دعوا گفت با پنبه سرتو میبرم

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرت دوست داره و طرفتو داره عذرمیخوام پی پی تم نمیخورن ....خیالت تخت من چی بگم‌ک شوهرم طرفدارش ...

شوهرم پیش همه تو دعوا گفت من زنمو طلاق نمی‌دم وظیفه براش خرج کنم بخرم بخوره و بپوشه.مگه شوهرای شما نمیخرن که دخالت میکنین‌.

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

شوهرم پیش همه تو دعوا گفت من زنمو طلاق نمی‌دم وظیفه براش خرج کنم بخرم بخوره و بپوشه.مگه شوهرای شما ن ...

دمش گرم توم براش جبران کن من جات بودم بخدا هر صب ک از خونه میرفت بیرون براش دعای سلامتی میخوندم 

خوبه نمیگن بلند شین از اینجا؟

خونه خودمونه .اون خونه نداره 

آدمای بدی هستن دیگهتنها کاری که میتونی کنی اینه که ارتباطت رو با همسرت عالی نگه داری و تا جای ممکن ه ...

اره اصلا حرفشونو گوش نمیده و مدام باهاشون دعوا می‌کنه سر من.بخاطر همین حساس شدن

نمیدونم بینتون چیا گذشته، ولی خیلی باید مسائل مهمی بوده باشه که همسرت دیگه حاضر نیس با مادرش رفت و آمد کنه..... و الا اگه خیلیم مهم نبوده ، اصلأ کار جالبی نیس

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدارو شکر کن که شوهرت دوست دارت و اونارو شناخته همسر منم میدونه من خوبم و تقصیر از خانوادشه بحث که پیش میاد میگه زن من خوبه شماها مقصرید خدا هم بالای سر شاهده که اونا بدند و حسود نترس اصلا با همسرت خوب باش بذار اتیش بگیرند

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

دل درد اونا اینه که درحالیکه خودشون مقصرند چرا پسرشون طرفشون رو نمیگیره بابا تو مقصری بچت هم که میشناسه شماهارو چه طرفداریه اخه انشاالله که اهل بشند وگرنه خدا ریششون رو بسوزنه الهی 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خدارو شکر کن که شوهرت دوست دارت و اونارو شناخته همسر منم میدونه من خوبم و تقصیر از خانوادشه بحث که پ ...

چشم عزیزم