2777
2789
والا شوهر من پا نمیده وگرنه منم الان یکی بودم مثله اونا 🤣🤣🤣🤣ولی جدا پول به چه قیمتی مسخره ی خاص ...

نه دیگه مهم نیست براشون ولی من که صد سال این کارو روم نمیشه بکنم 

نه دیگه مهم نیست براشون ولی من که صد سال این کارو روم نمیشه بکنم

رو نمیخاد که عقل ناقص میخاااد 🤣🤣

ولی واقعا منم گاهی وقتا فک میکنم مثلا اشناها و فامیل یه کلیپ ایشکلی ازت ببینن دیگه چجوری سرتو بلند کنی 😐😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس مبااارکه😂😂لطف ایرانسل بزرگ شامل حال ما هم شد یک بار

اره😂😂😂

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
آره دیگه انقد اونا رو میبینیم کم کم رد میدیم😂

😂😂😂ولی ب آدم جو خانه داری میدن و آشپزی خوبه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
😂😂😂ولی ب آدم جو خانه داری میدن و آشپزی خوبه

خدا شاهده تا حالا بالغ بر بیست بار از رسپی های اینستا کیک و شیرینی و غذا درست کردم به جرعت میتونم بگم یکبار هم خوب در نیومده😂😂

خدا شاهده تا حالا بالغ بر بیست بار از رسپی های اینستا کیک و شیرینی و غذا درست کردم به جرعت میتونم بگ ...

اععع جدی😂😂😂مادرست میکنیم خوبه بیشتر

به خدا هر سری درست کردم عینن ریختم تو اشغالی فک کنم راضی نیستن من درست کنم 😂

😂😂😂همینم یپیشرفته ..تو موفق میشی بازم تلاش کن

باورت نمیشه چقدر وانیل و پکینگ پودر و شکر و زعفرون حروم کردمدستپختم خوبه ها ولی با رسپی اینستا جور د ...

😂😂😂😂😂😂