مرمربابام مدیر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 674 عنوان اینترنت رایگان | مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 70 پست برینتو پیشنهاد ها در ایرانسل من اینترنت رایگان میده سی گیگ سی روزه و مکالمه کنم دعا کنین گفتم دیروز | 10:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 544 والا شوهر من پا نمیده وگرنه منم الان یکی بودم مثله اونا 🤣🤣🤣🤣ولی جدا پول به چه قیمتی مسخره ی خاص ... نه دیگه مهم نیست براشون ولی من که صد سال این کارو روم نمیشه بکنم
جنیفر____لارنس عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 1658 نه دیگه مهم نیست براشون ولی من که صد سال این کارو روم نمیشه بکنم رو نمیخاد که عقل ناقص میخاااد 🤣🤣ولی واقعا منم گاهی وقتا فک میکنم مثلا اشناها و فامیل یه کلیپ ایشکلی ازت ببینن دیگه چجوری سرتو بلند کنی 😐😏😏
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 544 رو نمیخاد که عقل ناقص میخاااد 🤣🤣ولی واقعا منم گاهی وقتا فک میکنم مثلا اشناها و فامیل یه کلیپ ایشکل ... اونا آشناها و فامیلا شونم لنگه خودشون😂😂😂
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 806 خوب پس مبااارکه😂😂لطف ایرانسل بزرگ شامل حال ما هم شد یک بار اره😂😂😂 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 806 آره دیگه انقد اونا رو میبینیم کم کم رد میدیم😂 😂😂😂ولی ب آدم جو خانه داری میدن و آشپزی خوبه برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 544 😂😂😂ولی ب آدم جو خانه داری میدن و آشپزی خوبه خدا شاهده تا حالا بالغ بر بیست بار از رسپی های اینستا کیک و شیرینی و غذا درست کردم به جرعت میتونم بگم یکبار هم خوب در نیومده😂😂
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 806 خدا شاهده تا حالا بالغ بر بیست بار از رسپی های اینستا کیک و شیرینی و غذا درست کردم به جرعت میتونم بگ ... اععع جدی😂😂😂مادرست میکنیم خوبه بیشتر برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 544 اععع جدی😂😂😂مادرست میکنیم خوبه بیشتر به خدا هر سری درست کردم عینن ریختم تو اشغالی فک کنم راضی نیستن من درست کنم 😂
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 806 به خدا هر سری درست کردم عینن ریختم تو اشغالی فک کنم راضی نیستن من درست کنم 😂 😂😂😂همینم یپیشرفته ..تو موفق میشی بازم تلاش کن برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 544 😂😂😂همینم یپیشرفته ..تو موفق میشی بازم تلاش کن باورت نمیشه چقدر وانیل و پکینگ پودر و شکر و زعفرون حروم کردمدستپختم خوبه ها ولی با رسپی اینستا جور درنمیام😂
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 806 باورت نمیشه چقدر وانیل و پکینگ پودر و شکر و زعفرون حروم کردمدستپختم خوبه ها ولی با رسپی اینستا جور د ... 😂😂😂😂😂😂 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤