2777
2789
عنوان

فاز اونایی که کریسمس میگیرن نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 47 پست
چرا خرده میگیری ول کن بذار هر کس هر جور دلش میخواد خوش باشه.

مثل یه دزدی که با دزدی دلش خوش میشه 

مثل یه قاچاقچی که با معتاد کردن جوونای مردم دلش خوشه 

مثل یه اختلاس گر که پول ملتو بالا میکشه دلش خوشه 

ولشون کنید چیکارشون دارید بذار هر کی دلش میخواد هر جوری زندگی کنه ...!!!! از این شعار خسته نشدید ؟

دقیقا میثل اینایی که میگن ما مسلمون نیستیم میخوایم لخت بگردیم به شما چه بعد میگن ما مهریه که اسلام گ ...

دیگه اینکه معلومه به خاطر قوانین قشنگ کشورمونه که مهریه میخوان چون واسه زن حقی قائل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دیدن همچین آدمایی مایه ننگه

ننگه چی مگه فساد کرده ،زندگی کسی رو بهم میزنن ،تو چه کاره ای که نظر میدی ،ننگ افکار پوسیده شماست ،هر کس به هر دلیلی میتونه جشن بگیره و خوشحال باشه ،مگه خیلی از مراسم های تو ایران از عربها نمیاد پس چرا با اونها مشکل ندارید

مثل یه دزدی که با دزدی دلش خوش میشه مثل یه قاچاقچی که با معتاد کردن جوونای مردم دلش خوشه مثل یه اختل ...

اینا به دیگران اسیب میرسونه و جرمه کریسمس گرفتن چه اسیبی داره واسه دیگران 

دیگه اینکه معلومه به خاطر قوانین قشنگ کشورمونه که مهریه میخوان چون واسه زن حقی قائل نیست

قوانین قشنگ اروپا عااااالیه نفقه و مهریه و اجرت المثل نداره زن بیچاره هیچی از خودش نداره بچه هم دنیا آورد باید خرجشو خودش بده به مرده ربطی نداره