2777
2789

اسی خواهشا با این اوضاع ازش بچه دارنشو  لطفا 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر رابطه محافظت نشده داشتیم و من الان استرس دارم کی تست بدم مطمعن بشم؟

قرص اورژانسی میخوردی  بعدش

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بدم میاد ازش اصلا چرا ازدواج کردم واسه چیم بود که شوهرم بقیه رو نگاه کنه من حرص بخورم با اینکه جونم ...

بعضی مردا اگ با کل زنان دنیا ازدواج کنند بنظرشون سگهای ولگرد از زناشون خوشگلترن مشکل در چشمشونه برای همین خدا به زنان میگ حجابشونو و به مردا میگ چشاشونو حفاظت کنن

فقط مرداکه نگاه میکنن مشکل دارن زناکه لخت باچندکیلوآرایش وعمل میان بیرون مشکلی ندارن

ااینجوری که شما میگی کشورهای خارجی باید همه حیوون باشن و دنبال کثافت کاری اما برعکس مرداشون از بچگی این چیزا رو دیدن و براشون عادی شده درصد خیانت خیلی پایینه اونجا اما اینجا هم زن دارن هم چند تا چندتا دوست دختر و از اینم بدتر دستش تو دست زنشه چشاش یه جا دیگه