2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4088 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار آخری که دیدیم همو

خودشم باور نداشت که خداحافظیه و وقتی بهش گفتم منو ببر همونجایی که بار اول بردی

گفت بزار برم مسافرت و برگردم،میام میبرمت اونجا

همینقدر آروم جدا شدم و هیچوقت ناراحت نشدم از اینکه فحشش ندادم

من به مادرم گفتم مامانم اخطار داد گف الکی میگه نری باهاش دوس شی پسرا دنبال ازدواج نیستن باهات بازی م ...

مادرا هیچوقت اشتباه نمیکنن مگر مادرایی که واقعا مشکل راحی داشته باشن بعضی رفتاراشون اشتباه باشه اما عموم مادرا همه حرفاشون درسته

اخه تو نمیدونی از ایندمون خیلی حرف میزد😔مثلا لباس عروس برام میفرستاد... دکوراسیون خونه رو نشونم مید ...

این ترفندشونه به منم می گفت دست بهت نمی زنم تا روزی که لباس عروس تنت کنی از اون ور در عوض با حرفای جنسی باعث میشد حالم بهم بخوره

دوست خوبم پسری که دختری رو واسه ازدواج بخواد اکثرا بهش دست نمیزنه و میوفته تو مسیر رسمی شدن حداقل آشنایی زیر نظر خانواده ها اگر قبل خواستگاری تمایل به لمس داشت ۹۰ درصد قصدش ارضای مجانیه نه ازدواج بعد بستگی به اخلاق دختر داره هرچی سفت تره باشه وعده وعید و قول بیشتری میدن تا شل کنه 

تازه نکبتا هرچی دختر سفت تره باشه از رام کردنش بیشتر لذت میبرن احساس قدرت بیشتری میکنن انگار قله ی اورست رو فتح کردن بعد میرن واسه همدیگه تعریف میکنن آررررره ۳ ماه باش ور رفتم تا دستم رسید زیر پیرهنش ۳ ماه دیگه ور رفتم تا دستم رفت تو شورتش ، ترفند ها و وعده ها شونم به همدیگه یاد میدن😒 امان امان از دخترای ساده😔

کی دخترای گل اینو میفهمن نمیدونم🙁

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
آقا نخاست ازدواج کنه کجاش بدعه

منم نمیخواستم ازدواج کنم

کسی که اصرار به ازدواج داشت اون بود

کسی که منو تو رویا بود اون بود

من نیگفتم نمیخوام ازدواج باتو رو اون اصرار میکرد که قبول کن

اون از اینده باهام حرف زد

اون همه ی اینده رو با من تصور کرد... :)

مثل رفیق من شدی

پسره خودشو کشت که این پا بده

تهش رفیقم پا داد ولی انقدر بهش گیر می داد انقدر گدایی محبت می کرد تهش پسره زده شد بهم زد 

اما دوباره برگشت انقدر باهاش حرف زدم الان درست شده رفیقم نه گیر میده نه زیاد در دسترس پسرس 

پسره هم دوباره خوب شده

[QUOTE=400053896]من باورم نمیشه فیلمش بوده اخه اینقد اصرار داشت بخدا که حس میکنم من با رفتار بدم عوضش کردم😭😭😭😭

😐😐😐😐😐 تو همین سایت کم

نمیبینیم نرا چطور دخترا رو گول میزنن

کافی دیگه انقده خودتو سرزنش

نکن کسی که کسی رو بخواد دنیام 

کن فیکون بشه ازش دست نمیکشه

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

تو مجازی اشنا شدیم 6 ماه مث سگ دنبالم بود باهاش باشم😔از انواع گل و هدیه بگیر تا حرفای قشنگ وقتی بش ...

همین دیگه اینطوری بمباران عاطفی می کنن چون می دونن ما دخترا با همین رام میشیم سواستفاده کردن پا به فرار می ذارن میرن بعدی به نظر من اون پسری امنه که از اول بمباران عاطفی نمی کنه منم همینا رو کشیدم درکت می کنم ولی چیکار میشه کرد من کلا دیگه سخت می تونم به کسی اعتماد کنم