2777
2789
دختر فکر کردیم طرف مولتی میلیاردر شده شما نون خشک میخورید. شما که بالاترید.اصلا نادیده بگیرش این وسو ...

همش حس میکنم قراره از ما بزنه جلو از ما بهتر باشه تو چشم فامیل و بقیه انقد اضطراب دارم استرس دارم ک شب و روزمو نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش حس میکنم قراره از ما بزنه جلو از ما بهتر باشه تو چشم فامیل و بقیه انقد اضطراب دارم استرس دارم ک ...

اصلا نبینش فکر کن مرده. 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
دختر فکر کردیم طرف مولتی میلیاردر شده شما نون خشک میخورید. شما که بالاترید.اصلا نادیده بگیرش این وسو ...

حالا من تصمیم گرفتم یکم طلا بفروشم ک بتونیم ماشین بهتر بخریم نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

حالا من تصمیم گرفتم یکم طلا بفروشم ک بتونیم ماشین بهتر بخریم نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

هر کاری که به ارامش خودت و همسرت کمک میکنه انجام بده طلا سرمایه هست برای بهتر زندگی کردن وگرنه یه تیکه فلزه.

البته لازم نیست بقیه بفهمن طلا فروختید برای این کار. 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
طرف مگه چیکارست؟

بابا نظامی هست پارس داره اینا کوییک دارن واقعا پشمام از دست شماها ریخته دیگ اسی آخه پارس و کوییک  باهم فرقی دارن ؟😶

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

کارمنده نیرو انتظامی وضعش واووووو نیست هاااا ولی ماشینش از یکی ما بهتره خونه هم نداره ولی همسرم داره

فقط بخاطر ماشینش؟😐بیچاره شوهرت که هرچقدرم تلاش کنه تو بازم مقایسش میکنی.