2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من فکر کردم جدا شده 🤣 خواستگار اومده بعد با شوهر سابقش مقایسه میکنه

چقدر ازدواج ها منفعتی شده

چه دنیایی شده!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اون داره پیشرفت میکنه و پولدار تر میشه شوهرم نه درجا میزنه این اعصابمو خورد میکنه اوپم چون ردش کردم ...

فقط بحث مالی نیست تو همین سایت هر روز زن هایی میان و میگن کاش شوهرم فقیر بود ولی خیانت نمیکرد. دست بزن نداشت. چشم چرون نبود. خسیس نبود و هزار مشکل دیگه. بچسب به زندگیت هر شخصی عیبی داره‌

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
فقط بحث مالی نیست تو همین سایت هر روز زن هایی میان و میگن کاش شوهرم فقیر بود ولی خیانت نمیکرد. دست ب ...

این ک میگم پیشرفت کرده منظورم اینه ک ماشینش ۲۰۰ تومن از ماشین ما بهتره خونه هم نداره 

ما خونه داریم ماشینمون پایین تر از اونه البته خونمون تو روستاعه 

همش فک میکنم چیکار کنیم ک ازون بهتر بشیم و مغزم داره منفجر میشه

این ک میگم پیشرفت کرده منظورم اینه ک ماشینش ۲۰۰ تومن از ماشین ما بهتره خونه هم نداره ما خونه داریم م ...

دختر فکر کردیم طرف مولتی میلیاردر شده شما نون خشک میخورید. شما که بالاترید.

اصلا نادیده بگیرش این وسوسه های شیطانه. خدا رو شاکر باش. کاری نکن با ناسپاسی همینی که داری هم از دست بدی.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
این ک میگم پیشرفت کرده منظورم اینه ک ماشینش ۲۰۰ تومن از ماشین ما بهتره خونه هم نداره ما خونه داریم م ...

وام بگیر طلابفروش بخرین

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری