2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی به کوری چشم تو ماهم پزشکی میخونیم رتبه مونم خوب بوده روزانه هم هستیم بابا بکش بیرون از ما سرویس کردی ملتو 

پول نگیرن به تو چه اخه شاید اصلا صلواتی بخواد کار انجام بده تو برو هر غلطی دوست داری بکن که پول خوب هم بهت بدن 

چته هی عقده ها تو....

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

اسی به کوری چشم تو ماهم پزشکی میخونیم رتبه مونم خوب بوده روزانه هم هستیم بابا بکش بیرون از ما سرویس ...

سلام 

من پسرم اوتیسم و بیش فعالی داره. باید هر روز کاردرمانی و گفتار درمانی بره، روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب کودکان تایم مشخص بره. 

خدا خیرش بده یه دکتر کاردرمانی بهم یاد داد چکا کنم و چجوری بتونم شرایطی رو درست کنم که اکثر خدمات درمانی رو رایگان یا نیم بها استفاده کنم. همین الان هم همون دکتر رو من دارم رایگان استفاده میکنم. باور کن تمام مراحل اداری رو خودش واسم درست کرد. 

من همیشه دعاگوی اون دکترم. انشاله هر جا هست موفق باشه. 

دیدم نوشتی پزشکی، خاستم بگم انشاله حسابی موفق باشی که همه اینجوری ازتون یاد کنن، اونایی هم که نرسیدن به پزشکی و دارن تخریب میکنن پزشکی رو، موجبات شادی و خنده بقیه رو فراهم کردن. 

خیلی از دکترا واسه پول کار نمیکنن، دلی کار میکنن حساب درامدشون با ما نیس با خداس. انشاله خدا واسشون حسابی جبران کنه 

سلام من پسرم اوتیسم و بیش فعالی داره. باید هر روز کاردرمانی و گفتار درمانی بره، روانپزشک و متخصص مغز ...

خدا خیرش بده ان شاءالله خدا به ماهم همچین توفیقی عنایت کنه

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد