در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 عنوان تاپیکی هست که مامان بچه های تشنجی جمع باشن؟ 310 بازدید | 9 پست اگه هست لینکش رو بفرستین واسم بی زحمت گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗 1397/01/29 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasimjoni عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 938 تشنج خوب میشه اصلا نگران نباشید شهریور ماه عروسیمه برای خوشبختیم یک صلوات میفرستی؟😍😍😍
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 تشنج خوب میشه اصلا نگران نباشید انشالله گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
nasimjoni عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 938 انشالله اگه مشهدین دکتر اشرف زاده عالیه شهریور ماه عروسیمه برای خوشبختیم یک صلوات میفرستی؟😍😍😍
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 میخوام با بقیه همدردام حرف بزنم😔کجان😟 گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 اگه مشهدین دکتر اشرف زاده عالیه نه عزیزم خوزستانمدکتر دخترم تهرانهدکتر محولاتی گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 انشالله خدا سلامتی بده......ببخشید میپرسم الان بچت خوبه.....مشکلی نداره.... خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 انشالله خدا سلامتی بده......ببخشید میپرسم الان بچت خوبه.....مشکلی نداره.... انشاللهچهارماهه مشکلی نداشتپریروز تشنج خفیف کرددیروز بردمش تهران داروهاشو تغییر دادالان خوبهفقط یه سری دونه های قرمز رو پوستش زدهمیترسم حساسیت دارویی داشته باشه گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
ارسیتا عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 2338 انشالله چهارماهه مشکلی نداشت پریروز تشنج خفیف کرد دیروز بردمش تهران داروهاشو تغییر داد الان خوبه ... الان حالش خوبه یا هنوز تشنج میکنه
سمانهaaa عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 8009 ببخشید که میپرسم شروع این تشنج ها برای چی بوده؟ تب؟ یا ارثی هست؟ میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...