2777
2789
عنوان

پسرم بستری هست بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 131 پست
ضربان قلبم روی هزارهشانس آوردم خوابه و گرنه نمیتونم نگه داریش کنم

میفهمم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باهم فرق میکنن بچه من پارسال یبار ۹ ماهگی یبار ۱۰ ماهگی و یبار ۱۱ ماهگی با تب ۳۹ تشنج کرد دکت ...

اره زیر دو سال خطرناکه شایدم من پوست کلفت شدم بس مریضی دیدم 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا زندگی رو اونا میکنن.. اروم باش ا

ادم مگه میتونه سر بچش اروم باشه 

من شوهرم آنژیو کرد خم ب ابرو نیوردم ولی این یکی و نمیشه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

ضربان قلبم روی هزارهشانس آوردم خوابه و گرنه نمیتونم نگه داریش کنم

من بچم دوماهشه برای ختنه اش بردیم گریه میکررررد دستام بدنم عین بید میلرزید که گفت پوشکش کن یعنی یعنی ب بدبختی پوشکش کردم اوردم خونه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ادم مگه میتونه سر بچش اروم باشه من شوهرم آنژیو کرد خم ب ابرو نیوردم ولی این یکی و نمیشه

ن منم نمیتونم ولی خاهرشوهرم همسن منه خودش وبچش..بیخیاااال ..بخدا کیف میکنن جوون میمونن

منم بچم چند ماهه بود که بستری شدیم 4 روز هی نگران سرفه بقیه بودم اما وقتی برگشتیم خداروشکر پسرم بهتر شد و فقط سرفه داشت که اونم دکتر گفته بود طبیعیه تا دو هفته... سخت هست اما صبور باش 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من بچم دوماهشه برای ختنه اش بردیم گریه میکررررد دستام بدنم عین بید میلرزید که گفت پوشکش کن یعنی یعنی ...

وای ختنه رو یادم نیار اگر دیشب و نمی دیدم میگفتم بدترین روز عمرم بود

اره زیر دو سال خطرناکه شایدم من پوست کلفت شدم بس مریضی دیدم

واقعا مریض شدن بچه آدمو از پا درمیاره ینی توی اون سه ماه منو شوهرم مردیمو زنده شدیم الانم همیشه حواسمون ب دمای بدنشه و هنوزم دارو میخوره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
ن منم نمیتونم ولی خاهرشوهرم همسن منه خودش وبچش..بیخیاااال ..بخدا کیف میکنن جوون میمونن

حس میکنم تو این ۴ ماه پیرررر شدم بخدا 

خوش بحالشون

نترسیدی خدایی نکرده تشنج کنه؟ تب ۴۲ خطر ناکه.

چرا والا هذیون میگفت خیلی حالش بد بود در نهایت بهش سفتریاکسون زدیم‌تا تب پایین اومد حتی دگزا هم اثر نکرد

واقعا مریض شدن بچه آدمو از پا درمیاره ینی توی اون سه ماه منو شوهرم مردیمو زنده شدیم الانم همیشه حواس ...

اسم دماسنجتون چیه

منم بچم چند ماهه بود که بستری شدیم 4 روز هی نگران سرفه بقیه بودم اما وقتی برگشتیم خداروشکر پسرم بهتر ...

الهی شکر 

چرا والا هذیون میگفت خیلی حالش بد بود در نهایت بهش سفتریاکسون زدیم‌تا تب پایین اومد حتی دگزا هم اثر ...

از چند ماهگی میشه واکسن انفلونزا بزنم 

واقعا مریض شدن بچه آدمو از پا درمیاره ینی توی اون سه ماه منو شوهرم مردیمو زنده شدیم الانم همیشه حواس ...

الهی بد و بلا ازش بدور باشه عزیزم