2777
2789
عنوان

شوهرم تند تند داشت با یکی چت میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 98 پست
جدا شدی؟

نه عزیزم،مادر پدرم پشتم نیستن ،مهریه مم خیلی کم بود،از طرفی زندگیم و دوست دارم،اینقد باهم خوببم نمیخوام کسی بفهمه ،وقتی چتاشون و خوندم دیدم شوهرم میخواد تمومش کنه ولی زنه همش داره بهش حس عذاب وجدان میده .. زنه بهم گفت نمیدونسته زن داره ازم خواست ببخشمش،بهشم گفتم تو رو باید خدا ببخشه نه من ...بعد این حرفش وقتی دیدم بازیم داده ،حتی گفته بود طلاقش بده،حالا ریخت و قیافه هم نداشت ،حتی جنسی، من هیچوقت  تو ناراحتی  واسه شوهرم کم نزاشتم ،اونروز تصمیم گرفتم صبور باشم شوهرم و زندگیم از هم نپاشونه  ،حالا چند ماهه خداروشکر حالم خوبه ،شوهرمم گوشیش و رمزش و بهم داد گفت هیچی نیستش ...ولی من دیگه چک نمیکنم ..به این نتیجه رسیدم منم که ضربه میخورم ..اون زن هم یه روز  تواسش و پس میده ،مطمئنم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ترسوندی منو که😢با کی بهت خیانت کرد؟چند وقت بعد متوجه شدی؟اگه دوست داشتی بگو

با یه زن لاشی که واسه شوهرم کار میکرد 

اون موقع که متوجه شدم هشت ماه بود باهاش بوده 

بعد از اینکه خیانتش رو فهمیدم 

به اون مدت که با اون زنیکه بود فکر کردم دیدم چقدر نشونه بود من از شدت دوسداشتن چشم و گوشم کر و کور شده بود حتی بهش شک هم نمیکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم،مادر پدرم پشتم نیستن ،مهریه مم خیلی کم بود،از طرفی زندگیم و دوست دارم،اینقد باهم خوببم نمیخ ...

چقدر با سیاسیت و قشنگی تو اخه 

خوشبخت باشی خوشگلم🎀🫠

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

شوهر منم گوشیشو دست کسی نمیده حتی من اما من رمزشو بلدم خودش رمزشو بهم گفته عوض هم میکنه بازم بهم میگه ، منم مثل خودشم 

نظریه اول اینه که شاید شوهر توهم خوشش نمیاد گوشیشو کسی دست بزنه 

اگه با یه زن دیگه چت کنه انقدر خر نیست که جلوی تو و خانواده چت کنه 

ولی باید محکم کاری کنی رفتار های دیگشو زیر نظر بگیر باهاش قهر کن بگو مگه بهم اعتماد نداری رمز نمیدی ؟ منم رمزمو عوض میکنم به تو نمیگم اینطوری تحریکش کن رمزشو بگیر شب چک کن دیگه چاره ای نیست 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

چقدر با سیاسیت و قشنگی تو اخه خوشبخت باشی خوشگلم🎀🫠

فدات ،زنده باشی عزیزم ❤

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شوهر منم گوشیشو دست کسی نمیده حتی من اما من رمزشو بلدم خودش رمزشو بهم گفته عوض هم میکنه بازم بهم میگ ...

شوهر من حتی برای اینستا و تلگرام هم رمز جداگانه می‌زاره

اینو چیکارش کنم

حتی رمز خود گوشی رو هم مطمئنم به راحتی بهم نمیده

شوهر من حتی برای اینستا و تلگرام هم رمز جداگانه می‌زارهاینو چیکارش کنمحتی رمز خود گوشی رو هم مطمئنم ...

میخوای چیکار ،ماکه فهمیدیم‌چی شد ،،نکن زندگیتو بکن ...اگه میتونی طلاق بگیری براتم مهم نیست تا ته ش برو ،اگه مثل ما کسبو نداری ولش کن چون تو نابود میشی اون هیچیش نمیشه اگه چیزی پیدا کنی