2777
2789
عنوان

اهواز همش کلاسا داره انلاین میشه اعصاب نمونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 29 پست

[QUOTE=400047672]من بچم کلاس اول بود کرونا اومد اونم غیر انتفائی بود خودم درسش دادم ولی خیلی خوب یاد میگرفت اما خو من ...[/QUOTE

من ک مشکلی با فرستادنش ب مدرسه ندارم من میگم نمیتونم کلاس انلاین با بچه کوچیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی باید یه فرقی بین غیرانتفاعی و دولتی باشه دولتی هواش جهنمی و کثیف و مریضی هستش غیرانتفاعی اکسیژن ...

چییییی میگیبیبب توووووو..میگم ی تایم بعدازظهری چیزی ک هوا الوده نیس بگن اینا بیان مدرسه درسشون بدن..بالاخره داریم هزینه میدیم

دولتیا ۳۵..۴۰تا بودن خیییلییی شلوغ بود

آخه خیلی بدرد نمیخوره تهش اگه مدرسه دولتی تو‌محیط بدی باشه خوبه که بچه بره یه جایی که محیطش خوب باشه 

بعدم کلاس اولیا حتی اینجا که ما هستیم و هواشم خیلی بد نیست الکی الکی تعطیل میکردن پارسال؛ بازم آنلاین بود 

یعنی من یادمه دوستم خودش مینشست با بچه کار می‌کرد

از طرفیم آلودگی اهواز واقعا بده برای بچه ی اول دبستان 

ان‌شاالله هوا بهتر بشه 

مسئولین که کاری نمیکنن حداقل ما دعا کنیم 🥲

بخدا اینجوری میدونم دخترم هیچی یاد نمیگیره..غیرانتفاعیه ی تایم دیگه بگه بفرستین مدرسه ک الوده نباشه. ...

ببین روزی که هوا آلوده هست ، تا شب وضع خرابه ، صبح با ظهر فرقی نداره که بگن خوب صبح نیان به جاش ظهر بیان . شما با معلمش حرف بزن ، بگو من بچه کوچیک دارم ، درسا رو وقتی همسرم اومد خونه بچه کوچیکم رو گرفت ، میفرستم 

منم خیلی سر کلاسای آنلاین اذیت میشم ولی از اون طرفم میگم خوب برن مدرسه تو این آلودگی مریض بشن که دردسرش و اذیتیش بیشتره ، پس بازم برای درس سالم باشن و سخت باشه بهتره تا با مریضیشون اذیت بشیم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
[QUOTE=400047672]من بچم کلاس اول بود کرونا اومد اونم غیر انتفائی بود خودم درسش دادم ولی خیلی خوب یاد ...

میدونم میگم زیاد رو درس نوشتن و ایناش خودتو اذیت نکن که مثلا زود از خواب پاشی و درس بنویسین و اینا 

ببین روزی که هوا آلوده هست ، تا شب وضع خرابه ، صبح با ظهر فرقی نداره که بگن خوب صبح نیان به جاش ظهر ...

والا من دعا میکنم ی تایم بفرستمش مدرسه از بس اذیتم میکنه تو مدرسه قشنگ راحت درس میخونه مشق مینویسه تو خونه ن

با دعا مگه هوای الوده ای ک برامون ساختن درس میشه

نه والا 🥲

من اهواز بودم وقتی گردو غبار میشه خیلی هواش بده ولی دیگه چه میشه کرد از سلامتی بچه ات بهتر نیست که 

عزیزم هزینه کردی حق داری که بخوای خودت در آرامش باشی و بچه اتم خوب درساشو یاد بگیره اما به قول دوستمون غیر انتفاعی معجزه نمیکنه مخصوصا برای دبستان 

یه مدرسه دولتی خوب پیدا کن بچه اتو بنویس حداقل هزینه نکنی و خودتم کلی خسته بشی 

باز خودتون میدونید البته 

بخدا اینجوری میدونم دخترم هیچی یاد نمیگیره..غیرانتفاعیه ی تایم دیگه بگه بفرستین مدرسه ک الوده نباشه. ...

حق داری عزیزم.خیلیممم حق داری.بعد وقتی من میگم بچه ها امروزو کاری کردن همه بیسواد شدن یه عده ای بدشون میاد.بخدا این بچه ها در آینده بیچاره میشن دوراز جونشون

والا من دعا میکنم ی تایم بفرستمش مدرسه از بس اذیتم میکنه تو مدرسه قشنگ راحت درس میخونه مشق مینویسه ت ...

میدونم ، منم پارسال پسرم کلاس اولی بود ، با این تعطیلی ها خیلی اذیت شدم ولی واقعا سلامتیشون خیلییی مهم تر از درس خوندنشونه . دور از جون یه بار مریض بشه میبینی با بچه کوچیک چقدر اذیت میشه آدم ، یه جوری که با خودت میگی اصلا سالم باشه ، ولی درس نخونه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من بچه کوچیک دارم بعد وسطش هی نت قط میشه ی بار نت ما ی بار نت معلم

یه معلم بگیر روزی دو ساعت بیاد خونتون درسش بده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*