2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت 😔💔

869 بازدید | 44 پست

شوهرم بهم گفت هر ر ز ه 😔

بعدشم گفت که تورو دوست ندارم واسه همون بهت میگم هرزه وگرنه هیچ مردی به زنش نمی گه 

برم بپرس از کسی که دوستش دارم بیارم همچین حرفی به اون نزدم :)))))) 

به من گفت چقدر قراره تو این خونه تحقیر شی وسایلاتو بردار گورتو گم کن :))💔💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سگ کمتری اگه بلد نباشی با سیاست اینو از خونه بیرون کنی در نهایت حتی شده بعد یکی دو سال دیگه ولی ب ...

چجوری ؟ من اصلا بلد نیستم منم بعد حرفش نشستم گریه کردم کنترل تلویزیون رو انداخت خورد سرم کمی خون اومد 

اصلا من نمی تونم کاری کنم چیزی بگم :)))

من بودم همون لحظه لباساش میدادم دستش میگفتم گمشو تا ننداختمت بیرون

خب اینکه خیلی بی سیاستیه

چون الان خونه برای اونه و این حرکت فقط مسخره کردن خودته.باید خونه رو اول برای خودش کنه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
چجوری ازدواج کردین؟با اجبار خانواده؟؟

نه دوست بودیم و عاشق حتی خانواده ها راضی نبودن فرار کردیم حالا میگه من دوست دختر قبلیمو دوست داشتم با تو فقط بخاطر موقعیت بابات ازدواج کردم همین :))))

نه دوست بودیم و عاشق حتی خانواده ها راضی نبودن فرار کردیم حالا میگه من دوست دختر قبلیمو دوست داشتم ب ...

اینو مدیون باشی اگه 

مهریه تو از چشماش نکشی بیرون و 

مث سگ نندازیش پشت در خونه 

مرتیکه روانپریش