2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4775 بازدید | 179 پست
چی برم بگم به مدیرشون ک تاثیرش بیشتر باشه

فکر تاثیر نباش. برو با عصبانیت بگو یا یه فکری میکنی وو اینا رو‌کنترل میکنی. یا عمو و دایی و پدر بچه رو در جریان میذارم اونا وارد عمل بشن. دنبال حرف تاثیرگذار نباش. اینجا فقط تهدید. وسطش هم مدیر اومد صداشو بالابرد کم نیار تو‌هم ادامه بده. اگه توانایی کنترل نداره از مدیریت بره کنار خب. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا کلاسشو عوض کن اگه میبینی به درد نمیخوره مدرسه اشو عوض کن 

نمی‌دونم کجای شهر میشینی ببر یه مدرسه تو محیط بهتر 

ماهم همین مشکل و داشتیم ولی محیط اونجایی که بودیم بد بود جای دیگه بچه ی دوستمو نوشتیم که خیلی بهتر بود 

شوهرم هنوز درجریان نیستش.کامل نگفتم بهش.

کامل به شوهرت بگو بره با پدر بچه حرف بزنه. بگه رفتار بچت باعث میشه بچم ساعتها تو‌خونه گریه کنه. اگه میتونی کنترل کن اگه نه که خودم وارد عمل بشم

لعنت به قلدری 

هر وقت توی کلاس میبینم بچه ها دارن قلدری میکنن برا هم 

حالشونو میگیرم جوری که دفعه آخرشون باشه به مادراشونم میگم جمعش کن که بچه مردمو اذیت نکنه 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

گریه نکنه ب دخترت یاد بده جوابشونو بده بذار خفه شن نذار ساکت بمونه مگ زبون نداره از خودش دفاع کنه بهش یاد بده معلم هیچ کاری نمیکنه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

شما معلمی؟

اره

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
گریه نکنه ب دخترت یاد بده جوابشونو بده بذار خفه شن نذار ساکت بمونه مگ زبون نداره از خودش دفاع کنه به ...

خیلی بهش گفتم..حتی کتک زدنو پیش نهاد دادم...گفتم مث خودشون باش..ولی میدونم فایده نداره