2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه عزیزم الهی ک پراز نور و خوشی باشه خونتون و سراسر نگاه خدا تو خشت و خاک خونت‌باشه 

ببین عزیزم من باشم مینمال میچینم 

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

مبارکا باشه ،عزیزم خونه باید رنگ خونه بده باید توش راحت باشی،من خونم بین مینیمال و بوهو هستش ،ولی هرچی دلم خواسته گذاشتم .هرکی هم میاد میگه خیلی قشنگه .اگه جوونید سلطنتی زوده براتون بذار برا سن بالاتر

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مبارکه عزیزم الهی ک پراز نور و خوشی باشه خونتون و سراسر نگاه خدا تو خشت و خاک خونت‌باشه ببین عزیزم م ...

قربونت مرسی خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم 🙏🏻💕

همه گفتن مینی مال خودمم نظرم بیشتر مینیماله 

مرسی بابت نظرت عزیزم

Medical

قربونت مرسی خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم 🙏🏻💕همه گفتن مینی مال خودمم نظرم بیشتر مینیماله مرسی بابت نظر ...

قربونت بشم عزیزدلم با دلخوش بچینی و همیشه توخوپه جدیدت خوشی و برکت باشه🩷

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

مبارکا باشه ،عزیزم خونه باید رنگ خونه بده باید توش راحت باشی،من خونم بین مینیمال و بوهو هستش ،ولی هر ...

ممنون عزیزدلم 🌸💕

اره دقیقااا من مامانم دکور خونش سلطنتیه بیشتر دوس داشت دکور خونه ی منم اینطور شه البته خونه ی خودم نه مستاجری

اما خودم عاشق سادگی و راحتی و درعین حال خاص بودنم

اره عزیزم تازه ازدواج کردم خودمم عقیدم همینه برای سالها بعد تم سلطنتی هم تجربه کنم.

ممنون بابت نظرت گلم

Medical