2777
2789
عنوان

چرا اخه به این زودی به مشکل خوردم😭نامزدی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هم حرف بزنین با لج و لجبازی چیزی درست نمیشه که بدتر هم میشه. اگه میبینی مرغش یه پا داره پاک کن زن ...

شرطم همین یود دخالت کسی نشه

ولی شد هم خانواده خودم هم مادر اون

کاربری دست دو نفر
ببین آروم باش صبور باشما سه ساله ازدواج کردیم تازه الان یه ماهه نرمال شدیم. اینجوری بودیک که روزی سه ...

اخه همه میکن روزای اول نامزدی شیرینه منم میگم چرا باید حتی به محضر با دعوا برم

کاربری دست دو نفر

عروس خانم سه سال اول زندگی اوج اختلافات و دعواس متاسفانه امارطلاق زیادم تو همین سه ساله تا اخلاق و رفنارتون واسه هم شناخته نشه متاسفانه همین دیگه باید قوت و ضعف همو بفهمید همو ددک کنید

منم همین مشکلات داشتم  باورت نمیشخ چه چیزایی مسخره ی مارا تا جنون میبرد گذر زمان و علاقه و کوتاه اومدن نیازه کم کم خم و چم همو میفهمید 

اخه همه میکن روزای اول نامزدی شیرینه منم میگم چرا باید حتی به محضر با دعوا برم

یه کم تحملت رو ببر بالا هرچی گفت باهاش بحث نکن رگ خوابه شو پیدا کن

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

اخه میدونی من فک میکرذم کسی که دوست داره اونطوری حرف نمیزنه تحقیرت نمیکنه بخاطر همین با حرفش ناراحت میشدم قهر میکردم

کاربری دست دو نفر
اخه میدونی من فک میکرذم کسی که دوست داره اونطوری حرف نمیزنه تحقیرت نمیکنه بخاطر همین با حرفش ناراحت ...

خب بعضی ها شخصیتشون اینجوریه شعور ندارن یا توی عصبانیت نمیتونن خودشون رو کنترل کنن

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

عروس خانم سه سال اول زندگی اوج اختلافات و دعواس متاسفانه امارطلاق زیادم تو همین سه ساله تا اخلاق و ر ...

مگه نمیگفتن یک سال اول زندگی ؟

چرا میگی سه سال؟ من باسختی یک سال گذروندم امشبم کلی دعواکردیم الانم تو فکر طلاقم

با هیچ کس نمیتونم درد و دل کنم😭

اونطوزی گاز داد رفت

دستم موند رو دستگیره

مامانش زنگ زد 

گفت بهش زنگ زده با گریه گفته داره میاد😭💔

کاربری دست دو نفر