2777
2789
عنوان

امشب عروسی دوستم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 43 پست
سطح ازمون در چه حدی بود؟بنظرت با چند دور خوندن میشه یه رشته متوسط یکی از دانشکده های تهران رو آورد؟

امسال راحت بود عزیزم

بیین ۵ ۶ دور قطعا ادم رتبه خوبی میاره

۴

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امسال راحت بود عزیزمبیین ۵ ۶ دور قطعا ادم رتبه خوبی میاره۴

میدونی چی بده؟

تورم خیلی زیاده

بنظرم همین پولی ک با عمومی الان گیرمون میاد ارزشش از پولی ک بعدا با تخصص بخواد بدستمون بیاد خیلی بیشتره

بعدم فقر جامعه رو به افزایشه

هزینه های عمومی براشون بصرفه تره

ولی ته دلم همیشه تخصص قلقلکش میده

من امسال سه ماه خوندم 

۴ تا از درس ها رو سه دور تونستم بخونم حدودا

همسرت تموم شد برگشت پیشت؟؟؟

واای تعریف کنید چجور بودسالنشون شیک بود؟برنامه هاشون چجور بود؟خیلی کنجکاوم بدونم عروس و داماد چه شکل ...

اره خیلی شیک بود ولی جمعیت دعوتیشون خیلی کم بود شاید ۱۵۰ نفر کلا اکثرا هم دوستامون بودن

عروس دوماد هردوشون کوچولوعن🥹😂

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

کدوم تالار بود؟

باغ کامیار

میدونی چی بده؟تورم خیلی زیادهبنظرم همین پولی ک با عمومی الان گیرمون میاد ارزشش از پولی ک بعدا با تخص ...

اره اصلا نباید به چشم مادی نگاهش کرد

من واقعا اصلا چشمداشت مالی ندارم 🥲

فقط حسرتش نمیخوام به دلم بمونه

من اکثر دوستامم تخصص خوندن برای همین خودم خیلی حس کمبود دارم

اره دیگه تموم شد احتنالا فقط بهمن بره و بعدش دیگه کلا تمومه اف میشه بخونه برای بورد

اره خیلی شیک بود ولی جمعیت دعوتیشون خیلی کم بود شاید ۱۵۰ نفر کلا اکثرا هم دوستامون بودنعروس دوماد هر ...

خب پس خوب بوده

از نظر سنی که کوچیک نیستن از نظر قد و چهره کوچیک بنظر میان؟قدشون چنده؟

راستی چهره دوستتون چجوره؟داماد چطور؟😂

واای تعریف کنید چجور بودسالنشون شیک بود؟برنامه هاشون چجور بود؟خیلی کنجکاوم بدونم عروس و داماد چه شکل ...

اول عقد واقعیشون بود که خیلی جمعیت کمی بود فقط خونواده درجه یک و ما بودیم بعد عقد اریایی گرفتن.

بعدشم عروس برگشت ارایشگاه ارایشش رو تمدید کردن دوباره اومدن تو سالن و تا اخر شب فقط رقصید خیلی عروس شادی بود.

پذیرایی فینگرفود و بار سرد و گرم و شام

خب پس خوب بودهاز نظر سنی که کوچیک نیستن از نظر قد و چهره کوچیک بنظر میان؟قدشون چنده؟راستی چهره دوستت ...

اره نه سنی همسن ما هستن

از دوماد خیلی بیبی فیسه البته قد و هیکلشم کوچولوهه مازاد بر علت شده

عروس ۱۶۰ اینا دومادم فک کنم ۱۷۰ باید باشه حدودی

دوستم خیلی بامزه و نازه دوماد ولی خوشگله واقعا

اره نه سنی همسن ما هستناز دوماد خیلی بیبی فیسه البته قد و هیکلشم کوچولوهه مازاد بر علت شدهعروس ۱۶۰ ا ...

اهه از نظر چهره خوبن؟فکر نمیکردم پزشک خوشگلم باشه🫠ولی قدش کوتاهه

اهه از نظر چهره خوبن؟فکر نمیکردم پزشک خوشگلم باشه🫠ولی قدش کوتاهه

حالا من خودم سبزه دوست دارم شاید چون شوهرم سبزه‌ست😬 ولی دوستش بوره و به نظرم چهره‌ش خوبه

حالا من خودم سبزه دوست دارم شاید چون شوهرم سبزه‌ست😬 ولی دوستش بوره و به نظرم چهره‌ش خوبه

آخه میدونید هر بوری قشنگ نیست بستگی داره چه شکلی باشه

بعضیا قشنگن

چشماش هم رنگیه؟

اتفاقا یسری سبزها هم جذابه کاملا بستگی به شخص داره که ادم جذب کنه

اول عقد واقعیشون بود که خیلی جمعیت کمی بود فقط خونواده درجه یک و ما بودیم بعد عقد اریایی گرفتن.بعدشم ...

منم بجز سه چهار نفر بقیه همکلاسیام تخصص خوندن

ولی باهاش ارتباطی ندارم شکر خدا

وگرنه از غصه دق میکردم🤣

راستی خداروشکر ک همسرت برگشت پیشت

بااینهمه خبر سویساید من استرس داشتم کاری دستش نده طفلکی

حیف بچه هایی به این زحمتکشی بخواد طوریشون بشه

یه مشت مفت خور هم سالم و سرحال بگردن