aroosakshisheii مدیر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 عنوان اختلاف سنی با مادر | مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 65 پست با مادرم ۴۰ سال اختلاف سنی دارمتو رو خدا سرپیری بچه نیارید فقط غم و غصه میزارید تو دل بچتون و بیماری و هزارتا کوفت دیگهمادر پیر میخان چیکار بچه هاتون دیروز | 02:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 شوهر من هم مادرش هم پدرش همین بودهکوچیک ترین اعتراضی کنه میگن اخ قلبم اخ فشارم و.. با مادرم بحثم میشه استرس میگیرمنکنه بمیره
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3488 خب بچه دار نشه ادم همه ک نباید بچه دار بشن هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه خیلیام هستن تفاوت سنی کمی دارن باز پرن از مشکلات بهتره بگیم والدینی ک اعصاب ندارن ن اینکه سن بالا یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6304 مشکل از نشناختن درست پدر و مادر هاستتربیت درست رو نمیدونن چیه همین جوریه میارن در صورتی که الان خیلی مسئله تربیت مهمیه و دوره میذارن و کتابهای زیادی اومدهوگرنه یه مادر ۴۰ ساله تو اوج تکامل و پختگیشه
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 وااای نگو مادرته گناه داره🥺مامانم مریضه همچی کمکش میکنم چون بزرگم کرده همه چی برام خریده دستش دردنک ... کاش بزرگم نمیکرد خیری از زندگیم ندیدم
_____آدریانو عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 51 همسایه ما ۵۰ سالشه یه بچه ۲ ساله داره یه سره جیغعععععع میزنه کر شدیم خودش هم با افتخار میگه دیشب نمیخوابی زدمش😒
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 781 کاش بزرگم نمیکرد خیری از زندگیم ندیدم اینجوری نگو عزیزم پیش میاد🥲🤍درکت میکنم
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 12357 اینچیزا درباره همه صدق نمیکنه طرف ۲۰ سال اختلاف سن داره ولی هزار مشکلات دیگ هستمن رفیقم بامادرش دقیقا ۵۱ سال اختلاف سن دارن هیچ هیچ مشکلی ندارن بیشتر شبیه دوتارفیقن تامادر ودختر دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 همسایه ما ۵۰ سالشه یه بچه ۲ ساله داره یه سره جیغعععععع میزنه کر شدیم خودش هم با افتخار میگه دیشب نمی ... اون بچه داغون میشه در اینده
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 اینچیزا درباره همه صدق نمیکنه طرف ۲۰ سال اختلاف سن داره ولی هزار مشکلات دیگ هستمن رفیقم بامادرش دقیق ... من مدرسه میرفتم همه مادرا جوونمادر من پیر بود
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 53491 هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه خیلیام هستن تفاوت سنی کمی دارن باز پرن از مشکلات بهتره بگیم والدینی ک اع ... اعصاب ربطی به بیماری ها و مشکلات سن بالا نداره...ادم باید صلاح بچه رو بدونه ن ب دلخواه خودش
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 اینچیزا درباره همه صدق نمیکنه طرف ۲۰ سال اختلاف سن داره ولی هزار مشکلات دیگ هستمن رفیقم بامادرش دقیق ... مگه ۵۱ سالگی باردار میشن؟
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 12357 من مدرسه میرفتم همه مادرا جوونمادر من پیر بود چی بگم والا من بااختلاف سنی بالا زیاددیدم ودارم اطرافم هیچکدوم مشکل ندارنمشکل اساسی چیزای دیگست دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️
khaterah عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2778 موافقم بارداری در سن بالا ظلم در حق بچه هستشچون بچه با پدر و مادر تفاوت سنی زیاد داره و هم با خواهر و برادر
aroosakshisheii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 791 موافقم بارداری در سن بالا ظلم در حق بچه هستشچون بچه با پدر و مادر تفاوت سنی زیاد داره و هم با خواهر ... خودم هزارتا غصه دارم چهره پیر و شکسته مادرم بدترم میکنه