2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست
نه نمی‌خواد تموم کنه چون درگیری ذهنی داره عصبی میشه و ممکنه با دیگران بحث کنهبدا به حال اون دختر

روی دختره هم خیلی غیرت داره یک جا دیده دختره میخواد به یک مرد زنگ بزنه نتونسته طاقت بیاره اون محیط ترک کرده یا شنیده یک خواستگار داره شروع کرد خواستگار دختره تهدید کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا احساس میکنم اون دختره که کادو گرفته خودت بودی

توعاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی&توبارون نموندی که دلگیریه این هوا رو بفهمی& توگریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم&دلت تنگ نبوده،میخندی تا از حس دلتنگی میگم&توازدست ندادی بفهمی چیه ترس ازدست دادن&جایه من نبودی بفهمی چیه فرق بین توومن.
خب چرا اصلا دعوا راه انداخته

دعوا تو همه خونه ها پیش میاد

اگه زنشی زندگیتو به سادگی ول نکن

اگه دختر مجردی دست بردار از ساختن زندگی رو اوار زندگی یکی دیگه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اخه الهی خدا انشالله به دلت آرامش بده بهترین ها برات رقم بخوره این اتفاق تلخ فراموش کنی

ممنونم عزیزم همچنین برای شما

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
دعوا تو همه خونه ها پیش میاداگه زنشی زندگیتو به سادگی ول نکناگه دختر مجردی دست بردار از ساختن زندگی ...

اولا من نیستم تواین سایت فکرکنم همه میدونن من عاشق کی شدم ولی اون دختره آشنای منه یکی از نزدیک های. اون آقا این دختره سرزنش کرده قید کرده گفته درسته تو کادو بخری براش بفرستی او بره خونه بهانه بگیره دعوا راه بندازه 

دعوا تو همه خونه ها پیش میاداگه زنشی زندگیتو به سادگی ول نکناگه دختر مجردی دست بردار از ساختن زندگی ...

من بیطرفم تو آین قضیه ولی نظرم اینه توزندگی باید قلب مرد داشته باشی وگرنه اون زندگی اندازه سرسوزن ارزش نداره 

من بیطرفم تو آین قضیه ولی نظرم اینه توزندگی باید قلب مرد داشته باشی وگرنه اون زندگی اندازه سرسوزن ار ...

بعضی مرداد اصلا قلب ندارن،هم زنشون رو بازی میدن هم دخترای دیگه رو واین وسط واسه هر دو طرف نقش یه عاشق سینه چاک رو بازی میکنن

توعاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی&توبارون نموندی که دلگیریه این هوا رو بفهمی& توگریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم&دلت تنگ نبوده،میخندی تا از حس دلتنگی میگم&توازدست ندادی بفهمی چیه ترس ازدست دادن&جایه من نبودی بفهمی چیه فرق بین توومن.