2777
2789
عنوان

قد بلند واقعا عذابه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 64 پست

از تعداد خواستگارها هم کاسته میشه چون تو از اونا بلندتری.فوایدی هم داره هرچیزیو بزاری تو کابینت دستت راحت میرسه. وقتی لباس پشت در آویزون باشه راحت برش میداری(این مشکلو خیلی خانم ها که قدشون کوتاهه دارند) مزیت دیگه اینه وقتی بچه تو میبری مدرسه قشنگ مادری وحالا حالاها بچه ات به قدت نمیرسه😅وقتی بری جایی زیارت و..که ازدحامه سرت بالاست وحس خفگی بهت دست نمیده ومجبور نیستی کفش‌های با پاشنه های خیلی بلند بپوشی واسه همین امکان افتادن با کفش پاشنه بلند نیست واینکه همه لباسها بهت میاد اگه بلند لاغر باشی عالی هرگز دغدغه کم کردن وزن رو نداری اینم مزیتها🤭

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایوللللژنایکتون بلنده یا ورزش و... انجام دادین؟ واسه دخترم میخوام خودم کوتاهم دوست دارم حداقل 170بش ...

اصلا هیچ ورزشی نکردم بطور عجیب از پدرم هم بلند تر شدم مادرم که قدش 160 پدرم 177 اینا من از جفتشون بلند ترم

قد بلند عامل بد بختی🥲

یبار تو خیابون میرفتم سرم خورد به کله ی لوله گاز واقعا حس بدیه🤦‍♀️😑😂😂

وایییی قدت ارزوی منهههه

میدونی میتونی بری با بهترین برند های جهان کار کنی بخاطر قدت؟

برو باشگاه قشنگه هیکلتو بساز 

کت وات یاد بگیر مدل شووووو

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

باید لاغر نگهداری خودتو‌ قد بلند پر برا دختر خیلی بد میشه وگرنه عالیه یکی هست تو فامیلمون ظریف و بلن ...

لاغرم از هیکلم متنفرم چون باید توپر باشم تا اندامم قشنگ دیده شه الان اسکلتیم

قد بلند عامل بد بختی🥲

اره قد متوسط رو ب کوتاها زیاد شدن قد تو مشکلی نداره تنها مشکل اینه مرد قد بلند کمه

فکر میکنم به خاطر تغذیه هست وخب نسل به نسل تو ژن‌ها هم اثر میزاره

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

فکر میکنم به خاطر تغذیه هست وخب نسل به نسل تو ژن‌ها هم اثر میزاره

چند‌سالته؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج