2777
2789
روغن زرد برای مادر بد نیست ضرر نداره

اتفاقا واس بپزن زایمان کرده اس ازقدیم گفتن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زرد برای مادر بد نیست ضرر نداره

بهترین تغذیه است 

حتمآ گوشت گوسفند کبابی شده دو بار در هفته هر بار ۵ تکه کوچک بخور 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من هم مشکل شما رو دارمتازه زایمان کردم و به شدت کم خونم و نوزادم به شدت شیر میخوره...حتی نای نفس کشی ...

حتما تغذیه اتو رعایت کن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من هم مشکل شما رو دارمتازه زایمان کردم و به شدت کم خونم و نوزادم به شدت شیر میخوره...حتی نای نفس کشی ...

روغن زرد بخور باعسل 

ی مولتی ویتامین خوب بخور مث فارماتون 

منم تازه زایمان کردم اینا حالمو جااورد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پسته خوبه؟

نخوردم من ..گرمی ب من نمیوفته پسته خیلی گرمه هم بدنم جوش میزنه هم بچم گونه هاش میریخت بیرون

فقط بادوم خوردم هم توبارداری هم بعدش شکر خدا یذره زردی ام نداشت

منظورتون از روغن زرد روغن گوسفندیه؟با عسل قاطی کنم یا جدا جدا؟

باعسل قاطی کن 

ن  گاوی بود اینی ک ماگرفتیم

گوسفندی خوب نیس طبع روغنش سردع وبوش افتضاح

پستهوبادام هندیخونسازه

آره همه اینا برای زایمان کرده عالیه 

بادام درختی روزی ۱۴ تا خیس کن شبا صبح پوست بگیر بخور 

پسته هم ده تا کافیه روزانه مویز ۲۱ تا 

نخوردم من ..گرمی ب من نمیوفته پسته خیلی گرمه هم بدنم جوش میزنه هم بچم گونه هاش میریخت بیرونفقط بادوم ...

میدونی به ما برعکس گفتن گرمی نخور تو بارداری بچه زردی میگیره اما اشتباهه