2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم شاد باشم

99 بازدید | 13 پست

واقعا خستم از خودم همش غمگینم افسرده طورم 

هیچی شادم نمیکنه همیشه استرس دارم

مادرمم ۶ سال پیش از دست دادم

یعنی ممکنه مال این باشه

توروخدا کمکم کنین یه راهی بزارین جلوم

عزیزم خدا بیامرزه مادرتو و به دلت صبر بده صد در صد از همونه ، خواهر برادر نداری ؟ این کارو نکن خودتو از زندگی محروم نکن گناه میکنی اینطوری خیلیا الان چشمشون به توعه همسر فرزند ، فردا یه روزی میرسه میبینی بچه هات قبل از تو افسرده شدن و زندگیشون نابود شده و یا همسرت اونموقع هم‌ واس اونا میخوای غصه بخوری؟ بعدشم نه تو اولین کسی هستی گه مادرشو از دست دادی نه آخرین نفر خواهی بود همه عزیز از دست میدن ولی زندگی ادامه داره 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شل کن خواهرم شلللللل

زندگیو جدی نگیر زندگی یه بازیه، یه تفریحه

فقط عشقو حال کن از کوچکترین کارا لذت ببر 

ب خودت برس، قروفر داشته باش 

بقیه رو ب یه ورت بگیر فقط خودتو بچسب

حال کن با زندگیت

با کوچکترین چیزا بخند

توقعت رو بیار پایین تو همه چیز کمالگرا نباش

هرچی کمتر بدونی اروم تری کنکاش نکن تو زندگیت مهم نباشه برات حرف مردم

ب این فک کن ک مرگ هم وجود داره و ما نابود شدنی هستیم جاودان نیستیم پس تا هستیم لذتتت ببر، زندگی بالاپایین داره تحملت رو ببر بالا جا نزن

پرقدرررت برو جلو🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مررسی عزیزم .تلاشمو میکنم

سعی کن با کسایی که شادت میکنن در ارتباط باشی زیاد برو خونه دوست آشنا یا اونارو صدا کن با حبس کردن خودت تو خونه افسردگیت بیشتر میشه جمع خیلی خوبه ، نماز قرآن یادت نره واقعا آرامش میده ، دوست داری تو بعضی مناسبتا روضه بگیر یا احسان درست کن بده بیرون ، یا برا خودت و بچه هات کیک بپز ژله درست کن لذت ببر من خود با اینا لذت میبرم حالم خوب میشه انشالله خدا به قلبت ارامش بده خواهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شل کن خواهرم شللللللزندگیو جدی نگیر زندگی یه بازیه، یه تفریحهفقط عشقو حال کن از کوچکترین کارا لذت بب ...

حرفات خیلی خوب بود و همه از هزاران تجربه شکست و دلخوری تجربه شده آدم میفهمه چی میگی ولی خیلی میخواد به یه نقطه ای برسی بتونی عملیشون کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات بشم ممنونم مشخصه دلپاک مهربونی ک انقد از ته دل راهنمایی میکنی خدا خیرت بده

خوبی از خودته عزیزم 😘 انشالله خدا یه دری به روی همه باز کنه ماهم میون اونا و پشت و پناه همه باشه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40