2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیزارن به پایان برسه‌..میخوره بهم..قشنگ انرژیم میگیرن

چهله نماز شب بگیر  اگر نمیتونی نصف شب پاشی همون ساعت ۱ شب بخونش خیلیا حاجت گرفتن برای ازدواج 

مجدد شروع کنم؟؟شرایط داره باز؟؟

اره دوباره شروع کن  نه چه شرایط خواسی

ببین اینا قوی ترین هان

نماز شب

بقره

حشر

دعای جوشن کبیر 

حمد هزار بار تا ۴۰ روز 

قدر هزار بار تا ۴۰ روز 

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم  هزار بار تا ۴۰ روز [ تو خواب دیدم تو اسمون ها با اکلیل نوشته بود دیگه خودت بدون چه عظمتی داره ]

البته برای قدر و حمد و بسم الله الرحمن الرحیم  روش های دیگه هم برا چهلشون هست تو نت ولی روش من این ...

ولی برای جادو بقره و نماز باطل السحر  و جوشن کبیر چنتا از دوستام انجام دادن شوهراشون جادو کرده بودن  

اگر برای باطل کردن کسی ازت دوره میخای بگیره بگو فلانی زاده فلانی 

اگر برای خوده اسم مادرم بگو 

من الان ۱سال و ۳ماهه پشت سر هم هرشب خوندم اولا نیتم چله گرفتن بود دیگه بهش عادت کردم حاجتم نگرفتم

همین که سعادت داشتی داری میخونی همین خودش خیلی خوشا به سعادت 

از گناه دورم کرده دوس ندارم سمت گناه برم عذاب میکشم احساس میکنم وقتی توفیقشو پیدا کردم مسئولیتم سنگین شده

هرکه درعشق سر از قله برآرد هنراست@همه تا دامنه ی کوه تحمل دارند
از گناه دورم کرده دوس ندارم سمت گناه برم عذاب میکشم احساس میکنم وقتی توفیقشو پیدا کردم مسئولیتم سنگی ...

بنظرم فقط بنده های خوب خدا این توفیق رو دارن خوشبحالت که بنده ای خوب خدایی 

استاد علوم قرآنیم واسه باطل السحر و بعدش باز شدن بخت بمن چندتا راهکار داد تا۴۰ روز 

اول آیات۵۴تا۵۷سوره اعراف روزی۳مرتبه

سوره جن  سوره واقعه  زیارت عاشورا با ۱۰۰لعن و ۱۰۰سلام  بعد ۲رکعت نماز بعدزبارت عاشورا و بلافاصله دعای علقمه 

نماز جعفر طیار جمعه ها قبل اذان ظهر

قدرشو نمیدونم  هردیقه با خدا قهر میکنم و میگم حاجتمو نمیدی دیگه ادامش نمیدم ولی بعدش بی منت میرم سراغ سجادم

چهله نماز شب بگیر اگر نمیتونی نصف شب پاشی همون ساعت ۱ شب بخونش خیلیا حاجت گرفتن برای ازدواج

من نماز قضا زیاااااد دارم.. اصلا نماز شب نمیشه خوند خدا میگه ت قضا هات بخون بنده ی جوگیر من😂😂😂