2777
2789
عنوان

واقعا چرا مادرشوهرم میچسبه به شوهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 36 پست
میدونی ناراحت میشه نشون نده ونگو چیزی خریدم

خب من نمیگم بلاخره لباسو طلا و گوشی رو‌میبینه دیگه از بس دقت میکنه ماشینو هم خود شوهرم گفت اصن من نخواستم بزه ب نامم خودش زد 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یه سوال دارم اینایی که میگید مادرشوهرم یا کلا خانوادش قبل ازدواج شوهرم رو تحویل نمی‌گرفتند واقعا از کجا میدونید؟مگه قبلش شما بودید که ببینید؟یعنی شوهرتون خودش گفته؟یعنی شوهراشون علف خودرو بودن یهو رشد کردند؟جدا برام سواله

ببخشید یه سوال دارم اینایی که میگید مادرشوهرم یا کلا خانوادش قبل ازدواج شوهرم رو تحویل نمی‌گرفتند وا ...

اره 

تو‌خاطراتشون کاملا مشخصه 

سوتی زیاد میدن 

شوهر من خودش تعریف میکنه که خیلی بی تفاوت بوده خواهرش 

الان یقه جر میده برا داداشش اگر ذره ای احساس غیرت کنه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

دیگه نگاه میکنه که چرا من ازدواج نکردم چرا من ندارم چرا من شوهر ندارم که برام انجام بده

خب دیگه مقصر اینکه ازدواج نکرده یا هرچیزی ما عروسا نیستیم ک کلا مشکل روحی روانی داره اصن یه حرفایی میزنه گاهی وقتا ادم هنگ میکنه مثلا ساعت بندازی میگه ندید بدیدی دیگه ببین چجور ادمیه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖