2777
2789
عنوان

دعا نویسی کار بدیه مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست

اوه اوه خیلی بده 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اگه با مفاتیح و ایات قرانیه میگن عیبی نداره اما اجنه اصلا سمتش نرو

نه بابا فک نکنم اجنه باشه نمیشه نرم خیلی رابطه نزدیکی داریم بعد میگم اصلا چهرش آرامش داره تو سریال یوسف یعقوب رو دیدی؟ کپ یعقوب  چهرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که دعا می‌نویسه کسی که واسطه است و کسی که پیش این افراد می‌ره دچار گناه کبیره میشن مورد لعنت خداوند قرار می‌گیرند و با فرعون عذاب داده میشن . علت این که خیلی ها با این روش ها بیچاره و بدبخت میشن 

کسی که دعا می‌نویسه کسی که واسطه است و کسی که پیش این افراد می‌ره دچار گناه کبیره میشن مورد لعنت خدا ...

خب آخه استفاده بد نمیکنه بعد خیلی اهل نماز و دعا و این چیزا هست انقدر که همه بهش میگن برامون دعا کن ازین آدما ک ازشون وایب خوب میگیری جز اعضای خانواده کسی هم خبر نداره ک بلده 

بنظر منم بده اصلا با این کارش باعث میشه مردم به جای اینکه به سمت خدا رو ببرن و توکل کنم به طرف ایشون ...

واسه کسی انجام نمیده و کسی جز خانواده نمیدونه درآمد زایی هم نمیکنه ازش که! برای خانواده هم بیشتر چشم زخم میده جز سه چهار بار که کارای دیگه کرده و اینکه اصلا حتی همون سه چهار بار هم یکی از فامیلامون بهش اصرار کرد و چندین ماه طول کشید تا راضیش کنه انجام بده

کلا میگمدیدم که میگم برا یه دعا ۵ ملیون می‌گرفت

آره میدونم زیاده قیمتاش ولی این جادو بلد نیست آخه دعا با جادو فرق داره این خودش براش چندین سال پیش جادو کرده بودن فقط تونست متوجه بشه جادو شده و مجبور شد بره یکی براش باطل کنه باد نیست جادو اینا دعا بلده خیلی خوشش نمیاد در این باره حرف بزنیم ولی گفت دعا با جادو فرق داره کسی ک میخواد جادو یاد بگیره باید ب خدا کفر بگه و ببخشید اسمشو بندازه تو نجسی

خب آخه استفاده بد نمیکنه بعد خیلی اهل نماز و دعا و این چیزا هست انقدر که همه بهش میگن برامون دعا کن ...

وقتی که خدا هست واسطه چرا ؟! شاید چیزی برای اون شخص مثبت باشه در عین حال به یه شخص دیگه آسیب بزنه. در ضمن برای کسی هم که دعا میگیره جن و موکل و...... تاثیر رو خود شخص کیزارن

وقتی که خدا هست واسطه چرا ؟! شاید چیزی برای اون شخص مثبت باشه در عین حال به یه شخص دیگه آسیب بزنه. د ...

خود شخص یعنی کی؟؟ آخه حتی من بچه بودم خون دماغ میشدم بدون هیچ دلیلی ن مریضی ن چیزی گفت چشم زخمه و ی دعا داد دیگه بعدش خیلیییی کم شد آوریم روم نمونده!

دعا چه خوبش چه بدش گناه دارهچون در اصل شما داری کاری میکنی که حق انتخاب رو از یه آدم دیگه میگیری و م ...

سلام. این درست نیست.

دعا اگر قرآنی باشه و مورد تایید دین و اهل بیت(ع)، هیچ ایرادی نداره. مثل دعاعای مفاتیح، دعاهای صحیفه، حرز امام جواد(ع)

اما اگر مورد تایید دین نباشه، شیطانیه، در این صورت گناه کبیره هست.

استارتر، بستگی داره فامیل شما جزو کدوم دسته باشه. اگر دعای معتبر و مورد تایید دین مینویسه مشکلی نداره. 

دعانویس های بیرون، چون مردم نمیدونند دعا مینویسه یا با شیاطین کار میکنه، نمیشه اعتماد کرد

اگر با شیاطین کار کنه که عده ایشون اینطور هستند، میشه خسر الدنیا و الآخره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀