2777
2789
عنوان

دعا نویسی کار بدیه مذهبیا

159 بازدید | 26 پست

بچه ها من یکی از اعضای خانوادم دعا نویسه برای کسی نمینویسه خیییییلی کم پیش میاد نمیدونم چجوری یاد گرفته ولی دیدم بخت یکی رو دستکاری ونه باز کنه یا مثلا یکی راضی نباشه خانوادش اوکیش کنه اینا ب نظرتون کار بدیه؟؟؟؟ آخه خیلی آدم خوبیه حتی ایناست ک نگاهش میکنی صورتش میدرخشه و آرامش داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست میبره توکار خدا

معلومه ک کارش بده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تا وقتی قران نماز خدا هست چرا دعا

ببین این اصلا خودش قرآن خونه نماز شب اینا میخونه بارها خونشون خواب بودم میدیدم نیم ساعت قبل اذان داره نماز و دعا اینا میخونه ولی دعا نویسیم بلده نمیدونم 

مثلا اگ برا طرف چله میگرفت ختمی شروع میکرد ک طرف بخت خوب نصیبش شه ایرادی نداشت

ولی دعا نوشتن ایراد داره

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

راستش رو بخوای اره آتش جهنم رو برای خودش خریده از الان

از روی قرآن هست آخه بعد ن من ن هیچ کس دیگه ای ندیدیم بره از کسی یعنی جادوگر اینا آموزش ببینه یکی از اقوام عالمی چیزی بوده مثل اینکه بهش یاد داده! 

ببین این اصلا خودش قرآن خونه نماز شب اینا میخونه بارها خونشون خواب بودم میدیدم نیم ساعت قبل اذان دار ...

اگه با مفاتیح و ایات قرانیه میگن عیبی نداره اما اجنه اصلا سمتش نرو

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
عموی منم همینطوره البته قبول نمیکنه برا کسی بنویسه

آه منم همون ی فامیل نزدیک برای کسی نمینویسه ی بار مادر یکی از اقوام با ازدواجش مخالف بود دختره هم دختر خوبی بود کاری کرد مادرش راضی شد ی بار دیگه هم پسر یکی از فامیلا رفته بود سراغ دختر بازی کاری کرد دیگه نره