2777
2789
عنوان

اخی یادش بخیر یهو یاد تاپیکای

1010 بازدید | 128 پست

عکس افتادم ....یادش بخیر چه دورانی داشتیم هنوزم از قدیمیا کسی اینجا میاد.......هنوزم عکس بازی میکنید....هی روزگار پیر شدیم رفت کسی بهمون‌نگفت مامان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاربری قبلیت چی بود اگه راست میگی عامو؟😏

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تابلو شروع کردی شرمنده😆😆😆😆

برو دوباره بیا داداچ😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

تازه عضوشدی ک😯

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
ماذا فاذا هذا؟🤔

اینو😐 یادت رفت😆😆😆😂

دوستان من بعد سه سال میام از کن فیکون شده نی نی سایت  

😆

همین بسته😂😂😂