2777
2789
عاشقشم درسته جسمم متوجه نمیشهولی خاک خنک مرطوب سکوت ارامش

یا خدا تا حالا اینقدر احساسی کسی به مرگ نگفته ،😂😂

بنظرم مرگ بیشتر عقلانی کارایی که این دنیا کردیم من میترسم 

خوش به حالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هامن سعی میکنم حق کسیو نخورمدل کسیو نشکنمگناه نکنمولی موهام بیرونهلباس‌های قشنگ و ...میپوشمآرایش ...

یسریع چیزا اصلیاته یسریع چیزا فرعیات 

یسریع چیزا رو خدا میبخشه و یه سریع چیزارو نه 

اینکه حق الناس به گردنت نباشه خیلی خوبه چون اگه باشه هیچکی هیچکاری نمیتونه برات بکنه

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
یسریع چیزا اصلیاته یسریع چیزا فرعیات یسریع چیزا رو خدا میبخشه و یه سریع چیزارو نه اینکه حق الناس به ...

مبدونم حجابم حق الناس

ولی نمیتونم اصلا رعایت کنم

روسری شال و اینا سر میکنم  ولی رعایت نمیکنم دیگه

کاش میتونستم رعایت کنم

یعنی خیلی عذاب میبینم؟

مبدونم حجابم حق الناسولی نمیتونم اصلا رعایت کنمروسری شال و اینا سر میکنم ولی رعایت نمیکنم دیگهکاش م ...

نگو اینطوری عذاب که تعیین کردنی نیست 

تا جای ممکن تلاشتو بکن 

به روسریو شال نیست به اینکه بدنت پوشیده باشه 

نگو اینطوری عذاب که تعیین کردنی نیست تا جای ممکن تلاشتو بکن به روسریو شال نیست به اینکه بدنت پوشیده ...

لباسلهام پوشیدست 

هیچ وقت از مچ پام به بالارو کسی ندیده

گردنمومیبندم مواظبم شالم باز نشه

بازم میترسم از مرگ  

لباسلهام پوشیدست هیچ وقت از مچ پام به بالارو کسی ندیدهگردنمومیبندم مواظبم شالم باز نشهبازم میترسم از ...

همه میترسن چون همه دلبسته به دنیاییم و ترس از نابودی داریم 

ولی با دیدن تجربه های پس از مرگ میتونی اروم تر بشی حتما نگاه کن تو یوتیوب و..

مرسی عزیزم دیدم یه سریاشو از شبکه ۴

زیادن خارجی و ایرانیو همه جوره داره تهش میفهمی خیلی وحشتناک نیست و باید توکل کنی به خدا 

نه. به نظرم خیلی هم خوبه

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.