2777
2789
عنوان

تورو خدا بگید لخته خون های پریودی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید واسه شما هم زیاد هست ؟ انگاری جمع شدن دراز و نازک

دراز و نازک نبود

بزرگگگگ وحشتناااااک بزرگ

انگار ک جنین سقط شده ازم میومد بیرون من حس میکردم این همه خون طبیعی نیست رفتم دکتر گفت کاملا طبیعیه و بعدش گفت هورمونات قویه نمیدونم رحم قویه نفهمیدم یادم نیست ولی گفت احتمال دو قلو زایی داری 

من خیلی تعجب کردم ک از یه لخته خون اینارو فهمید😂ولی خب دیگ الان اونطوری نمیشم

خواستم بگم نترس فکر نمیکنم کسی تو دنیا بیشتر از من لخته خونای بزرگ داشته تایم پریودی ولی دکتر خداروشکر گفت نرماله

نگران نباش عزیزم 

دراز و نازک نبودبزرگگگگ وحشتناااااک بزرگانگار ک جنین سقط شده ازم میومد بیرون من حس میکردم این همه خو ...

تازه مجردم ازدواج نکردم رابطه هم ندارم اینارو گفت یعنی معاینه کامل نکرد چون بکارت دارم ولی خیلی دکتر خوبی بود

عزیزم پس لخته چیجوریه اره هورمونام بهم خورده

لخته شکل هموناست ولی اونایی که توی نوار بهداشتی شکل لخته هست،تکه های دیواره رحم هست

رحم ضخیم و پرخون میشه

تا حدی که اگر لقاح صورت بگیره بتونه جنین رو نگه داره

وقتی لقاح نیست

دیواره داخلی رحم ریزش میکنه 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
واقعا سونو چیزی نشون نداد ؟ خدارو شکر

نه دکتر گفت طبیعیه بعضی خانما اینجوری میشن مخصوصا اگه دو سه روزی عقب بیفته پریودیم

تازه دختر ۱۱ سالمم اینجوریه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
وای منم دارم قبل اینکه بیاد بیرون چنان دردی میگیره منوووووو که انگار دارم زایمان میکنم

کم خونی یا غلظت خون اگه داری این دوتا رو رفع کن راحت میشی

دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

نه اصلا، اینا رگهای خونی پاره شده هستن که موقع ریزش دیواره رحم میان میریزن بیرون، اصلا نترس

اصلا نمیتونم بفهمم لخته هستن یا دیواره رحم ! هورمونام بهم ریخته 

هرچی سن میره بالا اوضاع بدتر میشه .من سی سالمه

من دو سال پیش همینجوری لخته ای می اومد . بعد یه مدت مقدار خونریزیم کم شد . همینجوری هی داره ازش کم میشه 

دکتر هم میرم میگ هیچی نیست و ورزش بکن

.

استارتر عزیز لخته خون احتمال زیاد بخاطر غلظت خون 

داروی صاف کننده خون عالیه هر روز بخوری که بهتر ولی اگه هر روز نمیخوای از ده روز قبل پری بخور تا سه چهار روزه اولش

از لخته خون های زیاد، راحت میشی

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن شاید راهکار دیگه ای هم باشه